ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υπέρ των πρωτοβουλιών του Δημάρχου για την άρδευση, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Καλαμιά και τ.πρόεδρος Κοινότητας Γιάννης Παπαϊωάννου

Τα συγχαρητήριά του για τις μεταρρυθμίσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με τη διαχείριση της άρδευσης, εξέφρασε στον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Καλαμιά και τ. πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Η άποψη του κ. Παπαϊωάννου θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας, δεδομένης της μεγάλης του εμπειρίας και της βαθιάς γνώσης του σχετικά με το οργανωμένο σύστημα άρδευσης.

Ο κ. Παπαϊωάννου δηλώνει σχετικά:

«Με αίσθημα ευθύνης  ο Δήμος Αιγιαλείας έλαβε τη μεγάλη απόφαση να μεταφερθεί η άρδευση στη ΔΕΥΑ και να εφαρμοστεί δίκαιο και τίμιο τιμολόγιο για όλους τους αρδεύομενους.

Έτσι, θα διαφυλάξει το πολύτιμο αγαθό έναντι αυθαιρεσιών που επί σειρά ετών δημιουργούσαν έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου και ευνοούσαν όλους όσοι επιδίωκαν την κοντόφθαλμη και μικροπολιτική διαχείριση του.

Το νερό ανήκει σε όλους! Το νερό κοστίζει!

Ανήκει σε όλους όσους δηλώνουν τις αρδευόμενες εκτάσεις, αρδεύουν την έκταση που δηλώνουν και πληρώνουν με συνέπεια για την έκταση που αρδεύουν. Ανήκει σε όλους όσοι δεν φοβούνται τη διαχείρισή του.

Δίκαιο σύστημα είναι η επιτήρηση του νερού, η κοστολόγησή του, η πληρωμή του και η χρήση του σύμφωνα με τις ανάγκες. Η ανεξέλεγκτη χρήση και κατάχρηση υποσκάπτει κάθε προσπάθεια.

Για την επιτυχία του εγχειρήματος είμαστε όλοι υπεύθυνοι.

Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ ΚΑΛΑΜΙΑ

Γιάννης Παπαϊωάννου»

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα