ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνάντηση στην Πάτρα του Ιάσονα Φωτήλα με τον κ. Νίκο Κωστόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ)

Τον Ιάσονα Φωτήλα στο πολιτικό του γραφείο στην Πάτρα επισκέφθηκε ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) ενόψει της περιοδείας που πραγματοποιεί στην ΕΒΟ Αιγίου, παράρτημα των ΕΑΣ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και ο κ. Κωστόπουλος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον βουλευτή για το γενικότερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ΕΑΣ και ως εκ τούτου και του παραρτήματος της ΕΒΟ Αιγίου.

Ο Ιάσονας Φωτήλας συμφώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΑΣ ότι είναι απολύτως αναγκαία η κρατική χρηματοδότηση για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των ΕΑΣ και ειδικά της ΕΒΟ Αιγίου. Η πραγματοποίηση της εν θέματι επένδυσης θα συμβάλλει θετικά στην αναγκαία προμήθεια του ελληνικού στρατού με σύγχρονα εξοπλιστικά συστήματα, προμήθεια που θα έχει εκτός των άλλων ευεργετικές συνέπειες στην τοπική κοινωνία του Αιγίου που αντιμετωπίζει μείζον ζήτημα ανεργίας.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να βρίσκονται σε απευθείας συνεννόηση ώστε να συζητούν τα σχετικά με την ΕΒΟ Αιγίου ζητήματα.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα