ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΟΥ: "Οι μάσκες της κανονικότητας έπεσαν"

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΟΥ δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερη ανησυχία και αγανάκτηση, ακούσαμε σήμερα το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, με πρόσχημα την υφιστάμενη γραφειοκρατεία και υπηρετώντας πιστά τη γραμμή της κυβέρνησης της Ν.Δ, να μιλά για ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων, ξεκινώντας με την αλλαγή του νομικού καθεστώτος, σε νομικό πρόσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ δικαίου, πετώντας στον καιάδα (στην κυριολεξία), την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

Και δεν έφθανε αυτό,υπερθεμάτισε για την ιδιωτική ασφάλιση ως αναγκαιότητα για την παροχή περίθαλψης.  

Η ιδεοληπτική και άκρως νεοφιλελεύθερη λογική για συρρίκνωση του Δημόσιου συστηματος υγείας και όχι μόνον και η επιστροφή στο σάπιο καθεστώς των βαρόνων της υγείας, με την επανίδρυση των παραμάγαζων στα νοσοκομεία, είναι ανησυχητική και επικίνδυνη.

Είναι ξεκάθαρο ότι επανέρχεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για την υποβάθμιση του νοσοκομείου μας στο επίπεδο προ του 2015,με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία της Αιγιάλειας και ιδιαίτερα για τα λαικά στρώματα.

Για την ανατροπή αυτών των σχεδιασμών, καλούμε το λαό της Αιγιάλειας, το Δήμο,και τους φορείς, να αντιδράσουν και να απαιτήσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, ως ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό. Καλούμε τους βουλευτές της  Ν.Δ να πάρουν θέση, διαφορετικά θα πρέπει να απολογηθούν στους Αιγιαλείς και όχι μόνο. Οι συμπολίτες μας ένιωσαν στο πετσί τους την απαξίωση του νοσοκομείου μας μέχρι το 2015 αλλά και την τιτάνια προσπάθεια που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση και όλου του προσωπικού του νοσοκομείου, για να σταθεί στα πόδια του και να επιτελέσει το έργο του."

PrintEmail

\

 

Saitis Home Έπιπλα