ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου σε αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, για την παραβατικότητα στην Αιγιάλεια

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση του έντονου προβλήματος της παραβατικότητας στο Δήμο Αιγιαλείας, η συνάντηση της συσταθείσας επιτροπής,

αποτελούμενης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ντίνου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο κ. Καραΐσκο Νικόλαο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και εκπρόσωπο της παράταξης <Ποιοτική Αιγιάλεια> κ. Μάρκου Παναγιώτη, την Δημοτική Σύμβουλο και εκπρόσωπο της παράταξης <Μπροστά για την Αιγιάλεια> κ. Ιατροπούλου Μαρία, τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης <Αιγιαλέων Πόλις> κ. Τριανταφυλλόπουλο Γρηγόρη και την Δημοτική Σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης <Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιαλείας> κ. Κουρή Αγγελική, διαδοχικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με τον Διευθυντή κ. Μιχαλόπουλο Γεώργιο, στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου με την εισαγγελέα κ. Αργυρόπουλου και στο Αστυνομικό τμήμα Αιγίου με τον Διοικητή κ. Ροδόπουλο Βασίλειο και τον Διοικητή Ασφαλείας κ. Ανδρικόπουλο Ανδρέα.

Παραδόθηκε σε όλους φάκελος, με τις απόψεις που εξετέθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο, τους εκπροσώπους των παρατάξεων και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων όπου το πρόβλημα της παραβατικότητας είναι οξυμένο, καθώς και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συζητήθηκαν οι ενέργειες, ο συντονισμός δράσεων και οι τρόποι συνεργασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της παραβατικότητας και ιδίως σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου μας.  

Τέθηκε επί τάπητος εκ μέρους κυρίως των αστυνομικών αρχών, ο τρόπος δράσης στην περιοχή της Αιγιάλειας αλλά και η έλλειψη επάνδρωσης και στελέχωσης των υπηρεσιών και συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Saitis Home Έπιπλα