ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόεδρος ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος

Πρόεδρος ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) αναλαμβάνει ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ο ορισμός των προέδρων και των μελών των Δ.Σ. των επιτροπών της ΚΕΔΕ ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με τον δήμαρχο Αιγιαλείας να εκλέγεται ομόφωνα και να αναλαμβάνει μια ιδιαίτερα υπεύθυνη και νευραλγική θέση που αφορά σε ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των Δήμων της χώρας.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για τον Δήμο Αιγιαλείας, που εμφανώς βρίσκεται σε τροχιά εξωστρέφειας και αυτό αποδεικνύεται και από την ομόφωνη επιλογή του κ. Καλογερόπουλου στην προεδρία της σημαντικότερης επιτροπής της ΚΕΔΕ, που σίγουρα θα προκαλέσει οφέλη στην περιοχή με τη σωστή αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών και των επισκεπτών. Είναι δε ενδεικτικό, πως τη θέση του προέδρου της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ κατά την προηγούμενη θητεία είχε ο τ. πρόεδρός της, τ. δήμαρχος Αμαρουσίου και σημερινός Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ