ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πεζοδρόμηση της Κλ. Οικονόμου τα απογεύματα της εορταστικής περιόδου, προωθεί η Κοινότητα Αιγίου

Την πεζοδρόμηση της Κλ. Οικονόμου από την Τρίγωνη Πλατεία έως την συμβολή με την οδό Ερμού, εισηγείται ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου κ. Γιώργος Γκιώνης για την εορταστική περίοδο και μόνο τις απογευματινές ώρες, θέμα που θα συζητηθεί τη Δευτέρα κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας Αιγίου (12.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέκος Μέγαρης").

Όπως αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη, η εισήγηση προβλέπει την πεζοδρόμηση της οδού από 16 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου, 5-9 μ.μ. και όπως ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, η δημοτική αρχή έχει δει θετικά την πρόταση.

Κατά τα άλλα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της Κοινότητας Αιγίου είναι τα εξής:

1.    Στην εισήγηση του Προέδρου της Κοινότητας Αιγίου περί  κλεισίματος της Κλ. Οικονόμου από οδό Βάλφουρ έως οδό Ερμού, από τις 16-12-2019 έως και 10-01-2020 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00 ως 21:00. λόγω εορτών.
2.    Περί τοποθέτησης πανό από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας στην συμβολή των οδών Κορίνθου & Κανελλοπούλου, στην οδό Κλ. Οικονόμου στο ύψος της Τρίγωνης Πλατείας, στην πλατεία Αγίας Λαύρας και στην πλατεία Φανερωμένης, στο πλαίσιο της τελετής ενθρονίσεως του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη.
3.    Περί κλεισίματος και παραχώρησης  του Πάρκου Υψηλών Αλωνίων εν όψει των Χριστουγέννων στο πλαίσιο πραγματοποίησης απαραίτητων εργασιών διαμόρφωσής του και εκδηλώσεων εντός του Χριστουγεννιάτικου πάρκου.
4.    Περί τοποθέτησης στεγάστρου στάσης αστικού λεωφορείου έμπροσθεν του 4ου Γυμνασίου Αιγίου.
5.    Περί καθορισμού θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2020.
6.    Εξέταση αιτήματος επιχείρησης περί τοποθέτησης μηχανημάτων στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων με κερματοδέκτη στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου πάρκου.
7.    Περί αιτήματος για κοπή κυπαρισσιού επί του Κοιμητηρίου Αιγίου
8.    Περί αιτήματος για κοπή και αντικατάσταση δέντρου στην οδό Μητροπόλεως 32.
9.    Περί αιτήματος για κοπή και αντικατάσταση δέντρου στην οδό Κανελλοπούλου 14Β.
10.    Περί αιτήματος για φύτευση στο Δημοτικό οικόπεδο επί της οδού Διγελιωτίκων.
11.    Περί εξέτασης χορήγησης θέσης στάθμευσης έμπροσθεν ιατρείων, επί των οδών Περικλέους 1 & Ασημάκη Φωτήλα.
12.    Περί εισήγησης του συμβούλου κ. Λουκόπουλου Διονυσίου, για αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων εντός της Κοινότητας Αιγίου, καθαρισμός φρεατίων και αφαίρεση σιδερένιων προστατευτικών στην οδό Μητροπόλεως έξωθεν του κτιρίου που στεγαζόταν η Εμπορική Τράπεζα.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα