ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Στερεών Αποβλήτων Αχαΐας

Η σημερινή συνεδρίαση, μετά από δύο αναβολές, του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Αχαΐας είχε ως σκοπό την εκλογή του προεδρείου που θα αναλάβει να διαχειριστεί τα απορρίμματα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΤΕΔΚ και τέως αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι αυτός που αναλαμβάνει την θέση του Προέδρου.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Πατρών και μάλιστα τα μέλη της που συμμετείχαν στην συνεδρίαση μαζί με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, αποχώρησαν.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σήμερα 29/10/2019 συνεδρίασε υπό την προεδρία του Σπύρου Μυλωνά, Δημάρχου Δυτικής Αχαίας ,το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α) Νομού Αχαΐας και εξέλεξε ως Πρόεδρό του τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε Αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τους Μυλωνά Σπύρο, Καλογερόπουλο Δημήτρη, Μπαρή Θεόδωρο, Ψυχράμη - Σταυροπούλου Βασιλική και Βασιλόπουλο Λεωνίδα με αναπληρωματικά μέλη Παπαδόπουλο Θανάση και Καραΐσκο Νικόλαο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Αχαΐας είναι το μοναδικό όργανο διαχείρισης των αποβλήτων στο σύνολο του Νομού και προέκυψε μετά την συγχώνευση όλων των ΦΟ.Δ.Σ.Α της Αχαΐας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και δήλωσε: «Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να προωθήσουμε και υλοποιήσουμε όλα τα έργα υποδομής καθώς και τις δράσεις που απαιτούνται προκειμένου να έχουμε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων του Νομού. Η προσπάθεια είναι συλλογική και εδώ απαιτείται συστράτευση όλων γιατί δεν υπάρχει καθόλου χρόνος μπροστά μας».

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα