ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ από Αίγιο: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ανασυγκροτείται, ξεκινώντας από την Αχαΐα" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα και ο τέως πρωθυπουργός επέλεξε την Αιγιάλεια για να σηματοδοτήσει μια νέα έναρξη στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο από πλευράς αντιπολίτευσης όσο και επαφής με τους πολίτες μέσω της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας www.isyriza.gr και βεβαίως με το να "αφυπνιστεί" μετά από την περίοδο περισυλλογής που ακολούθησε την ήττα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με το να "δημιουργήσει" ειδήσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε, ώστε να "προκαλέσει" την προβολή του και κατ'επέκτασιν την επικοινωνία με το κοινό.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Ακράτα, όπου έτυχε θερμής αποδοχής από κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία για να τον συναντήσει και να του υποβάλει ερωτήματα. Στη συνέχεια έφτασε στην παραλία Αιγίου για να ξεναγηθεί στην έκθεση σύγχρονης τέχνης "Έλα στον Κήπο μου" που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ "Πριμαρόλια" στη σταφιδαποθήκη Κανελλόπουλου, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και μέλη της δημοτικής αρχής. Ακολούθως ανέβηκε στο κέντρο του Αιγίου και περπάτησε από την Τρίγωνη Πλατεία έως την Πλατεία Αγίας Λαύρας συνομιλώντας με καταστηματάρχες και πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες και κάποιοι πιο ένθερμοι οπαδοί του να τον αγκαλιάσουν με ενθουσιασμό! Τελευταίος σταθμός ήταν το καφέ "Σαρλώ" στην πλατεία Αγίας Λαύρας, όπου πολίτες τον περίμεναν για τον συναντήσουν.

"Μην ξεχνάτε πως είμαι βουλευτής σας" σημειώσε αρχικά ο κ. Τσίπρας για να συνεχίσει: "Ο λαός της Αχαΐας μας τίμησε πολλάκις και ιδιαίτερα στις τελευταίες, δύσκολες εκλογές, με συνυποψήφιο μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αχαΐα, κερδίσαμε πανηγυρικά τον νομό, γι'αυτό και έκανα την επιλογή της έδρας εδώ". Στη συνέχεια εξήγησε στον κόσμο πως ξεκινά από τον νομό το κάλεσμα για ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω μιας πορείας συμπόρευσης με όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους ρίζας. Αφού απάντησε σε σειρά ερωτημάτων πολιτών, γύρω στις 3 το μεσημέρι αποχώρησε για να συνεχίσει τη διήμερη περιοδεία του στην Αχαΐα.

 

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα