ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο, το φθινόπωρο του 2020 στο Αίγιο - Συνάντηση Καλογερόπουλου με Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου κ. κ. Υφαντή, Κίλια και Κοκορέ.

Έγινε συζήτηση σχετικά με την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και τις Τοπικές Μονάδες Υγείας. Δόθηκε έμφαση στην αναγκαιότητα σωστής στελέχωσης και λειτουργίας των πρωτοβάθμιων μονάδων περίθαλψης καθώς και του Νοσοκομείου Αιγίου και έγινε κοινά αποδεκτό ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων των Μονάδων Υγείας με τον Δήμο Αιγιαλείας, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη παροχή υπηρεσιών Υγείας στους συμπολίτες μας.

Επίσης συζητήθηκε η προοπτική διοργάνωσης και φιλοξενίας του Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου για πρώτη φορά στην Αιγιάλεια, τον Οκτώβριο του 2020.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ καλό και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι τόσο η επικοινωνία όσο και η συνεργασία θα είναι διαρκής και μόνιμη με στόχο την αναβάθμιση της παροχής των ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες της Αιγιάλειας.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ