ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για ανακύκλωση και άλλα ζητήματα

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας είχε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Παραβρέθηκαν οι κ.κ. Σκανδάμη, Μεσάζος, Κουτσαντώνης, Θανασούλιας, Σταθούλια, Μαμωνά, ο απερχόμενος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπακωνσταντίνου μαζί με την διάδοχό του στα ίδια καθήκοντα κα Γκρέμου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καραΐσκος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ήταν: Επιχορήγηση για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου Διακοπτού, μεταστέγαση ή κοινή στέγαση των Νηπιαγωγείων 3ο και 10ο, επισκευές, συντήρηση και απεντόμωση των σχολικών κτιρίων, επανασύνδεση των σχολείων της Αιγιάλειας με το πρόγραμμα ΔΟΙΦΑΝΤΟΣ, προγραμματισμός των δράσεων του κολυμβητηρίου σε συνεργασία με η Διεύθυνση Π.Ε. Αχαΐας, διεύρυνση του θεσμού των Σχολικών Τροχονόμων και άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα ζητήματα, με κορυφαίο την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή στην Ανακύκλωση.

Όπως ανέπτυξε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος το ζήτημα της ανακύκλωσης υιοθετήθηκε παρ΄ ότι αναγνωρίστηκε από όλους ότι το εγχείρημα είναι ρηξικέλευθο και αρκετά φιλόδοξο.

Οι εκπρόσωποι της Α/βάθμιας εκπαίδευσης δήλωσαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, κατέδειξαν με σαφή τρόπο την διάθεσή τους να ευαισθητοποιήσουν ακόμα περισσότερο τους μαθητές στην προστασία του περιβάλλοντος και ανέλαβαν να υιοθετήσουν την ανακύκλωση αλλά και να γίνουν διακινητές της πληροφορίας στην οικογένεια η οποία με τη σειρά της πρέπει με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο να βοηθήσει στην υλοποίηση του κοινού στόχου, δηλαδή στην διασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Saitis Home Έπιπλα