ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κοινωνοί των επιμελητηριακών ζητημάτων οι κυβερνητικοί βουλευτές - Συνάντηση στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Συνάντηση με τους κυβερνητικούς Βουλευτές Αχαΐας πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Την σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, με στόχο να γίνονται οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου κοινωνοί των αναπτυξιακών, επιχειρηματικών και επιμελητηριακών ζητημάτων και να τα προωθούν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Συμφωνήθηκε οι συναντήσεις να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον μία φορά το μήνα ή και συχνότερα εφόσον το επιβάλει η επικαιρότητα) ενώ από την επόμενη φορά θα μετέχει σε αυτές και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στη συνάντηση του προηγούμενου Σαββάτου συζητήθηκε το θέμα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου και οι τελευταίες εξελίξεις στα δάνεια που έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να πειστούν όλες οι τράπεζες να ακολουθήσουν την κείμενη νομοθεσία. Επίσης, έγινε ενημέρωση για τις πρόσφατες επαφές που είχε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, και με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση για θέματα των χαρτοφυλακίων τους.

Τέλος, έγινε μια γενικότερη συζήτηση για το πλαίσιο λειτουργίας του νέου άτυπου οργάνου.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα