ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δ.Καλογερόπουλος: "Πρώιμη η 'ονοματολογία' για θέσεις και καθήκοντα"

Την απάντησή του σε δημοσιεύματα πατρινής εφημερίδας, που αναφερόταν σε πληροφορίες σχετικά με την αξιοποίηση στελεχών σε θέσεις ευθύνης (αντιδημαρχίες κλπ.), δίνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος υπενθυμίζει πως ο Δήμος βρίσκεται σε "εμπόλεμη" κατάσταση λόγω του μεγάλου εφιάλτη των απορριμμάτων και προφανώς κάθε άλλη συζήτηση 15 μέρες πριν την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή, είναι τουλάχιστον άκαιρη.

Ο ίδιος σημειώνει σχετικά:

"Από τη 1η Σεπτεμβρίου η νέα Δημοτική Αρχή και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αναλαμβάνουν καθήκοντα σε καθεστώς, ουσιαστικά, εμπόλεμης κατάστασης αντιμέτωποι με το μεγάλο εφιάλτη, τα απορρίμματα. Σ' αυτή τη κατάσταση είμαστε όλοι στρατιώτες. Δεν επιτρέπεται σε κανένα να εκφύγει του θεσμικού του ρόλου όπως αυτός καθορίστηκε με τις πρόσφατες εκλογές. Πολύ περισσότερο δεν επιτρέπεται σε κανένα να προσδιορίζει η να ετεροπροσδιορίζει  ρόλο σχετικό με θέσεις ευθύνης, όταν μάλιστα αυτή η αρμοδιότητα ανήκει σε άλλους.

Με αφορμή δημοσιεύματα, πληροφορίες, διαρροές, κ.λ.π. οφείλω να διευκρινίσω ότι σε ό,τι με αφορά με την ιδιότητα του Δημάρχου Αιγιαλείας  δεν έχω δηλώσει ποτέ και σε κανέναν και μάλιστα τόσο πρώιμα, τις αποφάσεις μου για συγκεκριμένο ρόλο την ώρα της μάχης. Με απασχολεί, όπως όλους η τακτική και η εφαρμογή του προγράμματος. Σ' αυτόν το πόλεμο οι διαδοσίες προσωπικών μελλοντικών ρόλων είτε αυτοπροσδιορίζονται, είτε ετεροπροσδιορίζονται, μόνο κακό κάνουν στον εαυτό τους και στους άλλους. Ας περιοριστούμε  λοιπόν στα καθήκοντά μας ώστε στο τέλος να κερδίσει η τοπική μας κοινωνία".

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα