ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την κατασκευή του οδικού δικτύου Κουνινά – Ρακίτα – Λεόντιο

Με αφορμή την πολύχρονη καθυστέρηση κατασκευής του οδικού δικτύου που συνδέει την Κουνινά της Αιγιάλειας, με τη Ρακίτα και το Λεόντιο του Ερύμανθου, ο βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το οδικό δίκτυο που συνδέει την Κουνινά της Αιγιάλειας, με τη Ρακίτα και το Λεόντιο του Ερύμανθου, είναι επικίνδυνο και αρκετές φορές απροσπέλαστο. Οι κίνδυνοι, λόγω της φθοράς από το χρόνο, συνιστούν απειλή για όλους τους διερχόμενους.

Το έργο έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και χρηματοδοτείται με το ποσό των 3,6 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συνεπώς μπορεί και πρέπει άμεσα να προχωρήσει.

Η άμεση δημοπράτηση και ολοκλήρωση του έργου θα κάνει τη ζωή των κατοίκων πιο άνετη, θα αναβαθμίσει την περιοχή, θα αυξήσει θεαματικά την επισκεψιμότητα, θα δημιουργήσει συνθήκες υγιούς ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα, προσφέροντας ταυτόχρονα οικονομική ανάσα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, καθώς θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος και κόστος μεταφοράς τω προϊόντων τους.

Πρόκειται, συνεπώς, για μια κίνηση ειδικού στρατηγικού χαρακτήρα η οποία -εκτός των άλλων- θα αναμορφώσει, θα αναγεννήσει και θα αναδείξει τον εξαιρετικής ομορφιάς ορεινό όγκο της Αιγιάλειας και του Ερύμανθου.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι τελικός αποδέκτης, αλλά και κριτής, όλων των θετικών ενεργειών και έργων που υλοποιούνται και αφορούν την περιοχή μας θα είναι ο λαός της Αχαϊας τον οποίο έχουμε κληθεί να υπηρετούμε με συνέπεια και αποτέλεσμα…”.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ