ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΑΤΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΓΚΡΗ: Πάνω από 1.000 άτομα κατέκλυσαν την “Πλαζ” της Πάτρας για τον υπ. Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ.

Περισσότερα από 1.000 άτομα κατέκλυσαν τον υπαίθριο χώρο του κέντρου «Πλαζ» στην Πάτρα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ και ο πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Άγγελου Τσιγκρή.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αχαΐα, υπήρξε για μία ακόμα φορά άμεσος και ξεκάθαρος, αναλύοντας με τεχνοκρατικούς όρους και αδιάσειστα στοιχεία τα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα, σε σχέση και με την κατάσταση που επικρατεί στην Αχαία και την Δυτική Ελλάδα.

Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Τσιγκρής τόνισε ότι οι Έλληνες πολίτες κουράστηκαν από το ψέμα και περιμένουν αλήθειες και προτάσεις παρά λόγους και κραυγές.

Παρουσιάζοντας με στοιχεία το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, κατέδειξε ότι είναι απολύτως υλοποιήσιμο και πως μπορεί να γίνει το εργαλείο για να αλλάξει ουσιαστικά την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Τσιγκρής, μίλησε για τις παθογένειες που έχουν δημιουργηθεί από τα χρόνια της κρίσης και πρέπει να ξεπεραστούν, προκειμένου η χώρα να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Σημείωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η κατάκτηση της αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου απερίσπαστη και ανεμπόδιστη η νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δρομολογήσει την ανάκαμψη της χώρας, σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Για το σκοπό αυτό όπως τόνισε, η Βουλή θα λειτουργήσει με αυξημένους ρυθμούς και το καλοκαίρι, προκειμένου να ψηφιστούν τα πρώτα επείγοντα νομοσχέδια, τα οποία όπως είπε έχουν ήδη διαμορφωθεί από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και τους συνεργάτες του.

Για άλλη μια φορά, Ο Άγγελος Τσιγκρής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, δεσμευόμενος ότι θα είναι ο μαχητικός διεκδικητής όλων των δίκαιων αιτημάτων του Νομού στα κέντρα λήψης αποφάσεων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα είμαι ο Άγγελος… κάθε πολίτη! Θα είμαι και μετά τις εκλογές πάντοτε δίπλα στον απλό πολίτη και την κοινωνία, ως απλός στρατιώτης του τόπου».

Μάλιστα τόνισε με νόημα, ότι ο κόσμος θέλει να έχει τον βουλευτή δίπλα του και μετά τις εκλογές και ότι η ενδεχόμενη εκλογή του, θα είναι για τον ίδιο μια ευκαιρία για να επιβεβαιώσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στους ψηφοφόρους του.  

Σε ό,τι αφορά ειδικά στην Αχαία, προχώρησε σε ξεχωριστή αναφορά στα θέματα που απασχολούν την περιοχή τονίζοντας ότι με τη εκλογή και του Νεκτάριου Φαρμάκη ως νέου Περιφερειάρη Δυτικής Ελλάδος, είναι μια χρυσή ευκαιρία για τον τόπο μας, ώστε να προωθηθούν όλα τα μείζονος σημασίας ζητήματα που εδώ και χρόνια αποτελούν προαπαιτούμενα για την ανάπτυξη και την ευημερία της Περιφέρειας

Επίσης ο υπ. Βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής, ξεδίπλωσε με αδρές γραμμές το σχέδιο της νέας Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα περιοχή μας στην οδό της εξωστρέφειας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της οικονομικής ανάκαμψης.

Ανάμεσα στο ακροατήριο, ήσαν πολλά σημαντικά στελέχη της γαλάζιας παράταξης, όπως ο νέος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαράλαμπος Μπονάνος και Τάκης Παπαδόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σβόλης Κώστας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Νικολάου, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και Κουρέτας Μιχάλης, η Γεωργία Ντάτσικα, ο Νιλκος Πυλαρινός, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας,  η Μαριάννα Σταματιάδου και πολλοί πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, το στέλεχος του Φεστιβάλ Πάτρας Διονύσης Ανδριόπουλος κ.ά. 

Saitis Home Έπιπλα