ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πράξεις διόρθωσης από το Πρωτοδικείο Αιγίου: Βρέθηκαν σταυροί, χάθηκαν σταυροί, άλλαξε πρόσωπο και μία έδρα!

Εννέα πράξεις διόρθωσης, που αλλάζουν τη σταυροδοσία αρκετών υποψηφίων αλλά και τη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Αιγίου κ. Νικόλαο Μανιώτη.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό αλλά επιβεβαιώθηκε επισήμως σήμερα, ο κ. Παναγιώτης Πλάτανος από την παράταξη "Ποιοτική Αιγιάλεια" της κας Βασιλικής Ψυχράμη τελικά δεν παίρνει τη μία από τις τέσσερις έδρες του Αιγίου, καθώς με την επανακαταμέτρηση βρέθηκε με 8 ψήφους λιγότερες, οπότε τη θέση του παίρνει η κα Παναγιώτα Γκρέμου. Ο κ. Γιώργος Γιοβάς, από την παράταξη "Αιγιάλεια Αύριο" του κ. Χρήστου Γούτου, βρήκε 40 σταυρούς επιπλέον μιας και το πρακτικό είχε λανθασμένα μετεγγραφεί και έτσι έφτασε στους 1300, παίρνοντας και τη θέση του "πρώτου των πρώτων" σε όλες τις παρατάξεις. Διαφορές βρήκαν και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, που αναγράφονται παρακάτω.

Βάσει λοιπόν και των πράξεων διόρθωσης επί του αρχικού πίνακα αποτελεσμάτων που είχε δοθεί στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, το νέο 33μελές δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα έχει ως εξής:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δημήτρης Καλογερόπουλος

ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Αιγιάλεια Τώρα": Από Δημοτική Ενότητα Αιγίου: ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ) ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΑΝΔΡΕΑ, ΓΙΔΑ ΜΑΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΦΡΑΓΚΟΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Από Δημοτική Ενότητα Ακράτας: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Διακοπτού: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Ερινεού: ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Συμπολιτείας: ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ.

ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Αιγιάλεια Αύριο": Από Δημοτική Ενότητα Αιγίου: ΓΟΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΜΠΟΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ, ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Αιγείρας: ΤΟΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Ακράτας: ΓΙΟΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Διακοπτού: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Ερινεού: ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ. Από Δημοτική Ενότητα Συμπολιτείας ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Ποιοτική Αιγιάλεια": Από Δημοτική Ενότητα Αιγίου: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΥΧΡΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΡΕΜΟΥ-ΓΟΥΣΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Ακράτας: ΚΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Από Δημοτική Ενότητα Διακοπτού: ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Συμπολιτείας: ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ.

ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αιγιάλεια": Από Δημοτική Ενότητα Αιγίου: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Από Δημοτική Ενότητα Διακοπτού: ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΠΟΛΙΣ": Από Δημοτική Ενότητα Αιγίου: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ.

ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ": Από Δημοτική Ενότητα Αιγίου: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΡΗ.

 

Αναλυτικά οι διορθώσεις:

  • Στο υπ’ αριθ. 86   εκλογικό  τμήμα  της εκλογικής περιφέρειας Ακράτας ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  ο Γιοβάς Γιώργος του Παύλου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκλογικής περιφέρειας  Ακράτας του  Δήμου Αιγιαλείας με τον συνδυασμό «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», του Δήμου Αιγιαλείας από το εσφαλμένο  τρεις (3) στο ορθό  σαράντα τρεις   (43 ) ψήφοι. Β) και το από 27-5-2019 πρακτικό εκλογής  ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε ο παραπάνω αναφερόμενος  από το εσφαλμένο  1260 στο ορθό  (1260+40)= 1300

  • Στο υπ’ αριθ. 106Β   εκλογικό  τμήμα  της εκλογικής περιφέρειας Διακοπτού  ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  ο Τσερεντζούλιας Παναγιώτης (Τάκης) του Νικολάου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκλογικής περιφέρειας  Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας με τον συνδυασμό «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» , σε δεκαπέντε(15)   ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  δεκαπέντε (15) αντί του εσφαλμένου μηδέν ( 0), Β) και το από 27-5-2019 πρακτικό εκλογής  ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε ο παραπάνω αναφερόμενος  από το εσφαλμένο  930 στο ορθό  (930 +15)= 945
  • Στο υπ’ αριθ. 36Β   εκλογικό  τμήμα  της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου  ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  ο Κοίλιας Σωτήριος του  Ιωάννη  , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκλογικής περιφέρειας  Αιγίου του  Δήμου Αιγιαλείας με τον συνδυασμό «ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ( Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ )», του Δήμου Αιγιαλείας από το εσφαλμένο  μηδέν   (0 ) στο ορθό  οκτώ   ( 8 ) ψήφοι. Β) και το από 27-5-2019 πρακτικό εκλογής  ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε ο παραπάνω αναφερόμενος  από το εσφαλμένο  318 + 8 = 326 .

  • Στο πρακτικό εκλογής ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που Ιερόθεος Μουρίκης (ΑΚΗΣ) του Γεωργίου με τον συνδυασμό «αιγιάλεια τώρα » ,1)  , στο   81Βο   εκλογικό   τμήμα  της εκλογικής περιφέρειας Aκράτας) ανέρχεται σε  τέσσερεις  (4 )     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  τέσσερεις  (4 )αντί του εσφαλμένου ένα  (1  ) .  Στο 81Βο   της εκλογικής περιφέρειας Ακράτας , του Δήμου Αιγιαλείας ανέρχεται σε  ένα (1)     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  σε   ένα  (1)     αντί του εσφαλμένου  μηδέν  (0)    τους ψήφους προτίμησης που έλαβε η παραπάνω αναφερόμενη   από το εσφαλμένο πεντακόσια ενενήντα τρεις  ( 593  ) στο ορθό  593+ 4 = 597 .

  • Στο πρακτικό εκλογής  προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  ο Ρουφογάλης Σπήλιος του Παναγιώτη , υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος, τοπικής κοινότητας Διακοπτού, εκλογικής περιφέρειας Διακοπτού  του Δήμου Αιγιαλείας με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ» από το εσφαλμένο  μηδέν (0) στο ορθό  τριάντα έξι (36) ψήφοι και το συνολικό αριθμό ψήφων  από το εσφαλμένο εκατόν τριάντα πέντε  (135) στο ορθό  (135+36 ) = 171

  • Στο υπ’ αριθ. 66  εκλογικό  τμήμα   της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου  ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  ο  Πλάτανος  Παναγιώτης  του Γεωργίου  , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκλογικής περιφέρειας  Αιγίου  του  Δήμου Αιγιαλείας με τον συνδυασμό « ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ  » , στο ως άνω εκλογικό τμήμα ανέρχεται σε  μηδέν   (0 )  του Δήμου Αιγιαλείας από το εσφαλμένο  οκτώ   ( 8 ) στο ορθό μηδέν   (0 )  ψήφοι. Β) και το από 27-5-2019 πρακτικό εκλογής  ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε ο παραπάνω αναφερόμενος  από το εσφαλμένο  599-8=591 .

  • Στο πρακτικό εκλογής ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  ο Νικόλαος Παπαδόπουλος του Παναγιώτη   υποψήφιος  κοινοτικός σύμβουλος, εκλογικής περιφέρειας  Αιγίου  του  Δήμου Αιγιαλείας με τον συνδυασμό «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ »,  στο 21 Βο   της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας ανέρχεται σε επτά (7 )     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  επτά  (7  ) αντί του εσφαλμένου έξι ( 6  ), στο  29 Βο   της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας ανέρχεται σε   δεκαεπτά  (17)     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  σε  δεκαεπτά (17)     αντί του εσφαλμένου  δεκαέξι (16), στο 36Βο  της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου, του Δήμου Αιγιαλείας  , ανέρχεται σε  πέντε (5)     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  πέντε  (5  ) αντί του εσφαλμένου έξι   (6), στο 39Βο της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου, του Δήμου Αιγιαλείας  , ανέρχεται σε  επτά   (7)     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  επτά  (7  ) αντί του εσφαλμένου ένα   (1), στο 47Β  της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου, του Δήμου Αιγιαλείας  , ανέρχεται σε  έντεκα (11)     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  σε  έντεκα (11)     αντί του εσφαλμένου δέκα   (10), στο 50Βο της εκλογικής περιφέρειας Αιγίου, του Δήμου Αιγιαλείας  , ανέρχεται σε  οκτώ   (8)     ολικό αριθμό ψήφων που φέρεται ότι έλαβε με τον ίδιο πίνακα και πρακτικό, ήτοι  οκτώ   (8) αντί του εσφαλμένου επτά   (7), και συνολικά στις ψήφους προτίμησης που έλαβε ο  παραπάνω αναφερόμενος  από το εσφαλμένο τριακόσια πενήντα ένα (351) στο ορθό (351 + 9) = τριακόσια εξήντα  (360)

  • Στο πρακτικό εκλογής ως προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  η Μαρία Σταυροπούλου  του Νικολάου  υποψήφια δημοτικός σύμβουλος, εκλογικής περιφέρειας  Ακράτας με τον συνδυασμό «αιγιάλεια τώρα » ,1)  στο υπ΄αριθμ. 1ο    εκλογικό τμήμα  της εκλογικής περιφέρειας Αιγείρας του  Δήμου Αιγιαλείας από το εσφαλμένο  μηδέν   (0 ) στο ορθό  είκοσι έξι  ( 26  ) ψήφοι.  και  για την Σταυροπούλου Παναγιώτα (Γιώτα) του Ηλία υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό  «αιγιάλεια τώρα » της εκλογικής περιφέρειας Συμπολιτείας από το εσφαλμένο είκοσι έξι (26) στο ορθό μηδέν (0) ,  2) στο  89ο  εκλογικό τμήμα  της εκλογικής περιφέρειας Ακράτας , από το εσφαλμένο  είκοσι δύο  (22)     στο ορθό  είκοσι τρεις  ( 23  ) ψήφοι. και 3) στο101ο εκλογικό τμήμα   της εκλογικής περιφέρειας Διακοπτού  από το εσφαλμένο  μηδέν   (0 ) στο ορθό  δέκα   ( 10  ) ψήφοι. και συνολικά     τους ψήφους προτίμησης που έλαβε η παραπάνω αναφερόμενη  Σταυροπούλου Μαρία  του Νικολαου  από το εσφαλμένο πεντακόσια ογδόντα δύο  ( 582  ) στο ορθό  582+ 37 = 619  και για την Σταυροπούλου Παναγιώτα (Γιώτα ) του Ηλία υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό  «αιγιάλεια τώρα » της εκλογικής περιφέρειας Συμπολιτείας στο συνολικό  497-26=471

  • Στο πρακτικό εκλογής  προς τον συνολικό αριθμό των ψήφων προτίμησης που έλαβε  ο καθένας   και συγκεκριμένα  για την  1η  Ζαφειροπούλου Μαργαρίτα  του Βασιλείου  , μηδέν (0) αντί του εσφαλμένου δέκα (10) συνολικά  ( 164  ) ψήφους (174 -10) για την 2η  Θανοπούλου  Γεωργία του Γρηγορίου, σε δέκα  (10) αντί του εσφαλμένου   οκτώ (8)  συνολικά , 257  ψήφους (255 + 2),  για την 3η   Κανταρτζή Παγώνα (Πέγκυ) του Νικολάου σε οκτώ (8) αντί του  εσφαλμένου δέκα οκτώ (18) συνολικά ( 245 ) ψήφους    (255 - 10)   για τον  4ο   Μαυρίδη  Σωκράτη του Μιχαήλ , σε δέκα οκτώ (18) αντί του εσφαλμένου  τρία   (3)  συνολικά  ( 408 )  ψήφους (393 + 15),  για την 5η  Μέρμηγκα  Αθανασία του Γεωργίου τρία (3) αντί του εσφαλμένου έξι (6)  συνολικά  ( 108 )  ψήφους (111- 3) και  για τον 6ο  Οικονομόπουλο  Σπυρίδωνα  του Χαραλάμπους σε έξι (6) αντί του εσφαλμένου  δέκα  τρία  (13) συνολικά  ( 294)   ψήφους  (301 - 7) .

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ