ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο απερχόμενος και ο επόμενος: Συναντήθηκαν και συζήτησαν Παναγόπουλος και Καλογερόπουλος

"Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε" θα μπορούσε να είναι η μουσική υπόκρουση της σημερινής συνάντησης του απερχόμενου δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου και του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, μια συνάντηση που ζήτησε ο δεύτερος ήδη από την επομένη των εκλογών ώστε να έχει μια πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο στο οποίο από 1η Σεπτεμβρίου θα κάθεται ως δήμαρχος.

Αλλά και γραφείο στο οποίο αρκετές φορές βρέθηκε με τον κ. Παναγόπουλο, ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου και "δεξί χέρι" του δημάρχου έως τη ρήξη της σχέσης τους και την παραίτηση του κ. Καλογερόπουλου, που σηματοδότησε και εξελίξεις ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και το αύριο θέλει συνεργασίες. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως σημειώνει ανακοίνωση του γραφείου δημάρχου, "πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, η συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας Αθανάσιου Παναγόπουλου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αιγιαλείας  Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία σημειωτέον διεξήχθη σε πνεύμα άψογης συνεργασίας, υπήρξε πλήρης και διεξοδική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα  και κυρίως για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τέθηκαν οι βάσεις ώστε η διοίκηση του Δήμου να έχει συνέχεια. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν και άλλες επαφές, ούτως ώστε να δρομολογηθούν και να διεκπεραιωθούν, χωρίς χρονοτριβές, όλες οι υποθέσεις και τα τρέχοντα ζητήματα".

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα