ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος - "Είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε τα μηνύματα των συνδημοτών μας"

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και συνεπώς και από του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, υπέβαλε σήμερα το πρωί, μια μέρα μετά την ανάδειξη του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου ως νέου δημάρχου Αιγιαλείας, ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που στις εκλογές κατήλθε υποψήφιος με την παράταξη "Αιγιάλεια Αύριο" του κ. Χρήστου Γούτου.

"Οι αιρετοί είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε τα μηνύματα των συνδημοτών μας" τονίζει μεταξύ άλλων στην δήλωση παραίτησης που απέστειλε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Χρήστο Μπούνια, καθώς ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι σε εκλόγιμη θέση. Μετά από αυτή την παραίτηση, τη θέση του κ. Τριανταφυλλόπουλου θα λάβει μέχρι τις 31 Αυγούστου ο κ. Γιάννης Θεοφανόπουλος, μιας και από 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει καθήκοντα το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Δ. Τριανταφυλλόπουλου αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητέ κ. Πρόεδρε

Με την παρούσα, σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να μη συνεχίσω τη θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (31/8/2019).
Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και κατά συνέπεια από τη τιμητική για μένα θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ως αιρετοί, θεωρώ πως είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε τα μηνύματα των συνδημοτών μας.
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. 
Εύχομαι τα μέλη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου - τα οποία εξέλεξαν οι συνδημότες μας -  να ανταποκριθούν καλύτερα ημών στα καθήκοντά τους και στον θεσμικό τους ρόλο.  
Εύχομαι, δε, καλά αποτελέσματα στη νέα Δημοτική Αρχή και την καλύτερη δυνατή σύνθεση απόψεων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2019-2023 .     
 
Σας ευχαριστώ  
Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος"

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ