ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το "ευχαριστώ" του Δημήτρη Καλογερόπουλου - "Ό,τι κι αν ψηφίσατε, είμαστε όλοι μαζί"

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος απευθύνει σε όλους τους Αιγιαλείς το παρακάτω μήνυμα – ευχαριστήριο:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξή σας και για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Μας δώσατε μια μεγάλη νίκη. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους όσοι έβαλαν υποψηφιότητα και με τις άλλες παρατάξεις και να θυμίσω σε όλους τους συμπολίτες πως, ό,τι κι αν ψήφισαν, χωρίς διακρίσεις, είμαστε όλοι ΜΑΖΙ.

Όλη η Αιγιάλεια είναι μια γροθιά για να πάμε τον τόπο μπροστά. Εμείς, εσείς, οι παρατάξεις, όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτόν τον αγώνα, ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου. Θα συνεργαστούμε με όλους. Δίνω το χέρι στον καθέναν από εσάς και σας διαβεβαιώ ότι η ελπίδα δεν θα διαψευσθεί».

Ο κ. Καλογερόπουλος ζήτησε ήδη τη σύγκληση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ένας δίαυλος επικοινωνίας για ζητήματα που αφορούν το Δήμο, όχι μόνο στο πλαίσιο της απλής αναλογικής αλλά κυρίως λόγω της νοοτροπίας του περί εποικοδομητικού διαλόγου και καλής συνεργασίας με όλους, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των Αιγιαλέων.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ