ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Πόσες έδρες παίρνει η κάθε παράταξη

Με την ενσωμάτωση του 100% των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Αιγιάλειας, ολοκληρώθηκε και η κατανομή των εδρών ανά δημοτική παράταξη. Και οι έξι συνδυασμοί εισέρχονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ενώ έληξε και το "θρίλερ" της μίας "ορφανής" έδρας την οποία διεκδικούσαν η Βασιλική Ψυχράμη και ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος και την οποία τελικά κέρδισε η κα Ψυχράμη.

Η κατανομή των εδρών λοιπόν έχει ως εξής: "Αιγιάλεια Αύριο" του Χρήστου Γούτου 11 έδρες, "Αιγιάλεια Τώρα" του Δημήτρη Καλογερόπουλου 10 έδρες, "Ποιοτική Αιγιάλεια" της Βασιλικής Ψυχράμη 7 έδρες, ΜΠΡΟΣΤΑ του Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου 3 έδρες, "Αιγιαλέων Πόλις" του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου 1 έδρα και "Λαϊκή Συσπείρωση" της Αγγελικής Κουρή 1 έδρα. Η κατανομή ανά δημοτική ενότητα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ σταυροδοσίες αναμένονται από την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως οι δημοτικοί σύμβουλοι για πρώτη φορά φέτος, εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή, δηλαδή ο νέος δήμαρχος που θα εκλεγεί δεν θα έχει bonus εδρών, άρα ούτε απόλυτη πλειοψηφία.

 

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα