ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ: «Χωρίς εσάς δεν θα είχαν γίνει πολλά - Θα ζητήσουμε νέο προσωπικό και σταδιακά θα καταβάλουμε το δώρο»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με στελέχη της νέας Δημοτικής του Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», επισκέφτηκαν τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης, προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματα που έχουν αλλά και για να υπογραμμίσει το ρόλο τους στην εξέλιξη των επενδυτικών σχεδίων που εκπονεί ή υλοποιεί.

«Χωρίς εσάς, πολλά δεν θα είχαν γίνει. Γνωρίζω πως έχετε μείνει ελάχιστοι στη ΔΕΥΑΑ κι αυτό κάνει την προσφορά σας στην καθημερινή λειτουργία της, άθλο» τόνισε εξαρχής ο κ. Γούτος.

Ο πρόεδρος των υπαλλήλων κ. Φώτης Σωτηρόπουλος, ζήτησε από τον υποψήφιο Δήμαρχο, εφόσον αναλάβει τα ινία του Δήμου, να προγραμματίσει αμέσως την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, αφού οι πολλές συνταξιοδοτήσεις και η έλλειψη νέου προσωπικού θέτουν, μελλοντικά, σε κίνδυνο τη λειτουργία της ΔΕΥΑΑ. Επίσης ζητήθηκε η θετική στάση της επόμενης δημοτικής αρχής για την καταβολή των δώρων σε εργαζόμενους (των τελευταίων ετών) μετά από δικαστική απόφαση.       

Ο κ.Γούτος συμφώνησε στην αναγκαιότητα νέου προσωπικού και δεσμεύτηκε για νέο οργανόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της ΔΕΥΑΑ, μετά και την επέκτασή της σε όλη την Αιγιάλεια, πολύ δε περισσότερο, αφού είναι Ιδιωτικού Δικαίου και δεν υπάρχει απαγορευτικό από τις μνημονιακές υποχρεώσεις.

Για την καταβολή του δώρου, ο κ.Γούτος ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστεί την δικαστική απόφαση, ωστόσο ζήτησε να μελετηθούν πρώτα τα οικονομικά δεδομένα της ΔΕΥΑΑ, για να γίνει - κοινή συναινέσει - μία σταδιακή καταβολή των χρημάτων που περιγράφει η απόφαση».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ