ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παναγιώτης Παγιός: ο αιγιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Όρθια Ελλάδα" του Αλέξη Μητρόπουλου

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα "Όρθια Ελλάδα" του Αλέξη Μητρόπουλου είναι ο αιγιώτης κ. Παναγιώτης Παγιός, γνωστός για την συνδικαλιστική του και πολιτική του δράση.

Ο ίδιος τονίζει:

"Είναι τιμή για μένα η πρόταση του προέδρου του κινήματος ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, κου Μητρόπουλου, να συμπεριληφθώ στο ευρωψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Είναι η αρχή ενός αγώνα που στόχο έχει να πάρουμε πίσω όσα μας στέρησαν οι μνημονιακές πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις των 10 τελευταίων ετών."

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στο Αίγιο το 1959 Είμαι παντρεμένος με την Κουρούμπαλη Χριστίνα και έχουμε τον Νικόλα -Λυσία Παγιό.

Εργάσθηκα στον ΕΟΤ στην υπηρεσία τεχνικοοικονομικού ελέγχου στα ΚΑΖΙΝΟ Ρόδου και Πάρνηθας, της οποίας διετέλεσα και Διευθυντής Στην συνέχεια σαν Επιθεωρητής τουριστικών επιχειρήσεων του ΕΟΤ.

Πολιτική δράση: Εντάχθηκα το 1975 στην ΠΑΜΚ και στη συνέχεια στο ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1996 όπου διαφώνησα και αποχώρησα.

Το 2012 εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ και υπήρξα ιδρυτικό μελος της ΟΜ Αιγίου και μέλος της Ν.Ε Αχαίας μέχρι τον Ιούλια του 2015 όπου αποχώρησα διαφωνώντας με την μνημονιακή πολιτική

Συνδικαλιστική δράση Το 1993 εξελέγην Γ.Γ μέχρι το 1995 και πρόεδρος απο 1995-2000 του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ.

Υπήρξα Ιδρυτικό μέλος της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Αιγιάλειας και της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ εργαζομένων ΕΟΤ.

Κοινωνική δράση : Tον Νοέμβριο του 2014 εξελέγην πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Τέμενης Αιγιάλειας.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ