ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άγγελος Ρούβαλης: "Αέρας ανανέωσης και ρεαλισμού, φυσάει στην πόλη

Καθώς οι μέρες περνούν δυναμώνει ένα σημαντικό ρεύμα των κατοίκων της Αιγιάλειας που δεν ανέχεται άλλο το παλαιό σύστημα που έχει κρατήσει την περιοχή στην υπανάπτυξη με αποκορύφωμα το πρόβλημα των απορριμμάτων.

Δυναμώνει επίσης ένα άλλο ρεύμα που αντιδρά  στην προοπτική να κυβερνηθεί ο μεγάλος Δήμος της Αιγιάλειας, από ανθρώπους που σε μικρούς δήμους λειτούργησαν με έλλειψη διαφάνειας και προέκριναν κινήσεις προσωπικών πολιτικών και οικονομικών συμψηφισμών. Και αν αυτό σε έναν μικρό δήμο είναι άσχημο και αντιαισθητικό , είναι απολύτως επικίνδυνο σ ένα μεγάλο Δήμο και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό. Άλλο πράγμα είναι να ανταλλάσεις δυό σακκιά τσιμέντο και άλλο να παζαρεύεις με μεγάλα συμφέροντα ,εργολάβους και εταιρίες.

Αυτά τα δύο ρεύματα ενώνονται και δυναμώνουν καθημερινά  την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ  γιατί εκεί βρίσκουν την διέξοδο που επιθυμούν. Ο συνδυασμός της Ποιοτικής Αιγιάλειας έχει πετύχει να συνδυάσει  την ανανέωση με τον ρεαλισμό, την ορμή με την γνώση, την εντιμότητα και την διαφάνεια με την εργατικότητα και το αποτέλεσμα.
Οι Αιγιαλείς  συνειδητοποιούν μέρα με την ημέρα και από την μια ως την άλλη άκρη της Αιγιάλειας, ότι οι νέοι άνθρωποι και οι νέες ιδέες είναι έτοιμοι να κάνουν  μια καινούργια αρχή. Πατάνε γερά στις δυνάμεις της παραγωγής του τόπου μας, πατάνε γερά στους ανθρώπους της γνώσης, συντονίζονται καλά με τους ανθρώπους και τους συλλόγους του Τουρισμού ,του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Δημιουργούν μια πρωτοπόρα παράταξη  που θέλει να τα αλλάξει όλα και ξέρει να το κάνει μεθοδικά, χωρίς άγχος, σε συνεχή αλληλεπίδραση με την Περιφέρεια και τις προτεραιότητες της σύγχρονης Ελλάδας όπως αυτή θα προκύψει και μετά τις εκλογές του Μαϊου.

Η Ποιοτική Αιγιάλεια και η κ. Ψυχράμη  θα  ηγηθεί του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, όχι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι αλλά με την συμφωνία που θα προκύπτει πάνω στις μεγάλες προτεραιότητες της ανάπτυξης της Αιγιάλειας, όπως τις έχουμε προτείνει:

Α) Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για υψηλού επιπέδου Τουρισμό στην ενιαία παραλιακή ζώνη του Δήμου μας ,  από την Αιγείρα ως το Λαμπίρι.
Β) Να ενισχύσουμε με εξωστρέφεια και με συνέργειες τα ποιοτικά προϊόντα της Αιγιάλειας ,και να διευκολύνουμε την οδική σύνδεση των ορεινών κοινοτήτων.
Γ) Να καταστήσουμε ελκυστική την πόλη και τα άλλα μεγάλα οικιστικά κέντρα   
Δ) Να προστατέψουμε και να αναδείξουμε το φυσικό, ιστορικό περιβάλλον και τα υπέροχα Τοπία της Αιγιάλειας.

Έτσι θα αξιολογούνται τα αντίστοιχα θέματα, έτσι θα κατανέμονται τα υπάρχοντα κονδύλια, έτσι θα επιδιώκονται τα ευρωπαϊκά και περιφερειακά προγράμματα.

Η ανανέωση και ο ρεαλισμός στην  «Ποιοτική Αιγιάλεια» πάνε μαζί και δεν κοντράρει το ένα το άλλο. Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα!  Ας ετοιμαστούν και οι άλλοι δημοτικοί συνδυασμοί και δημοτικοί σύμβουλοι να συνεργαστούν μαζί μας στο μελλοντικό Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό του τόπου.

Άγγελος Ρούβαλης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο Αιγίου, με την παράταξη "Ποιοτική Αιγιάλεια" της υποψηφίας δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ