ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συγκινητική η ανταπόκριση στις εθελοντικές δράσεις του Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγίου

Συγκινητική ήταν η μεγάλη συμμετοχή των καταρτιζόμενων, εκπαιδευτών και πολιτών στις παράλληλες δράσεις του Δ.ΙΕΚ Αιγίου που πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας και το “ΚΕΔΜΟΠ- Χάρισε Ζωή” Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών οι εθελοντές προσέφεραν απλόχερα το μήνυμα της προσφοράς και της αγάπης για ζωή.

Στο κάλεσμα του Δ.ΙΕΚ Αιγίου ανταποκρίθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνοντας το παρόν  με τους Περιφερειακούς Συμβούλους  κ. Μπούνια Χρήστο βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και κ. Χαροκόπο  Αντώνιο βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

"Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα Αιμοδοσίας, τις νοσηλεύτριες κ. Μαρία Καζάνη, κ. Γεωργία Αποστολοπούλου, την ιατρό κ. Παναγιώτα Μασούρα καθώς και το “ΚΕΔΜΟΠ- Χάρισε Ζωή”  και την Ιατρό κ. Κατερίνα Γραφανάκη. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που με την παρουσία σας γίνατε αρωγοί στηρίζοντας  για ακόμη  μια φορά τις εθελοντικές δράσεις του Δ.ΙΕΚ Αιγίου  υπενθυμίζοντας  ότι ο εθελοντισμός  αποτελεί  εκδήλωση αγάπης και κοινωνικής συμπεριφοράς" τονίζει η σχετική ανακοίνωση.


PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ