ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑ-ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ-ΕΛΑΙΩΝΑ: «Ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας με το αστικό κέντρο του Αιγίου»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς συνέχισε χθες τις περιοδείες του, με επισκέψεις σε: Kουλούρα, Σελινούντα και Ελαιώνα.

Ο κ. Γούτος μίλησε σε συγκεντρωμένους κατοίκους, τονίζοντας:

«Βιώνω καθημερινά, την έλλειψη καθαριότητας, τους κακούς δρόμους, τα σκοτάδια. Είμαι ένας από εσάς. Σκοπός μας δεν είναι, ο εκάστοτε αντιδήμαρχος να εξαρτάται από τις υπηρεσίες της έδρας του δήμου, αλλά αποκεντρωμένα θα μπορεί να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της κάθε περιοχής.  Η ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας του Δήμου με το αστικό κέντρο του Αιγίου, δεν είναι απλά μια διαπίστωση αλλά σημαντική μας αρχή.Και θα το αποδείξουμε».  

Στον Ελαιώνα, μίλησε για ανάπλαση και προβολή της παραλίας και επανάκτηση της Γαλάζιας Σημαίας. Για την οδική σύνδεση με το Διακοπτό (με σταθερή γέφυρα), για νέα γεώτρηση ώστε να σταματήσουν τα διαρκή προβλήματα ύδρευσης κ.ά.  

Για το αίτημα νέου Δήμου με έδρα το Διακοπτό, επανέλαβε την πάγια άποψή του:

«Η δική μου θέση είναι να έχω έναν μεγάλο και ισχυρό δήμο, αλλά έχουμε δημοκρατία και κατά συνέπεια εφόσον οι τοπικές κοινωνίες επιμείνουν σε νέο Δήμο Ανατολικής Αιγιάλειας, εγώ θα είμαι στο πλευρό τους».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ