ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σάρωσε σε ακροαματικότητα το debate των 6 υποψηφίων δημάρχων Αιγιαλείας, από το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δύο ώρες και 32 λεπτά είχε διάρκεια το debate των 6 υποψηφίων δημάρχων Αιγιαλείας, που διασταύρωσαν τα "ξίφη" τους το πρωί της Παρασκευής στο στούντιο του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, του μοναδικού ειδησεογραφικού ραδιοφώνου της Αιγιάλειας που και σε αυτές τις εκλογές σαρώνει σε ακροαματικότητα, όντας το κορυφαίο ΜΜΕ της πόλης για 31 συναπτά έτη.

Στο στούντιο φιλοξενήθηκαν οι κ.κ. Χρήστος Γούτος (Αιγιάλεια Αύριο), Δημήτρης Καλογερόπουλος (Αιγιάλεια Τώρα), Αγγελική Κουρή (Λαϊκή Συσπείρωση), Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος (ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αιγιάλεια), Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος (Αιγιαλέων Πόλις) και Βασιλική Ψυχράμη (Ποιοτική Αιγιάλεια) και η κουβέντα, την οποία συντόνισε ο Χρήστος Ρουμελιώτης, τα είχε όλα: Προγραμματικές θέσεις, αιχμές, αντιπαραθέσεις αλλά πάντα στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, ώστε η συζήτηση να θεωρηθεί επιτυχημένη ως προς τον σκοπό της: την ενημέρωση των δημοτών για τις βασικές αρχές της κάθε παράταξης, ώστε να κρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα λίγες μέρες πριν οδηγηθούμε στις κάλπες.

Η αναμέτρηση ηχογραφήθηκε και μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ (κατεβάζετε το ηχητικό αρχείο από το link που εμφανίζεται και το ακούτε στον υπολογιστή σας).

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ