ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απάντηση Αγγελικής Σαμπάνη στον κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου (επί προσωπικού)

Πληροφορήθηκα πως στο debate των  υποψήφιων συμβούλων, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, σχετικά με το πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο υποψήφιος με τον κ. Γούτο, κ. Μιχάλης Κωνσταντίνου, στο σχετικό ερώτημα ανέπτυξε πλήρως το πρόγραμμα τού κ. Γούτου, δηλαδή είπε πως ο κόσμος δεν ξέρει τι είναι ανακύκλωση, ούτε κομποστοποίηση.

Θα μας τα μάθει όλα αυτά ο κ. Γούτος;  Πραγματικά πολύ καλό σχέδιο, εμπεριστατωμένο και με παραδείγματα.

Εσείς δεν ξέρετε κ. Κωνσταντίνου.  Ο κόσμος ξέρει και περιμένει με αγωνία να δει να γίνεται κάτι ουσιαστικό, για να απαλλαγεί από αυτόν το εφιάλτη.

Αλλά το πρόγραμμα του κ. Γούτου εκφράζει και μια μεγάλη αγωνία για το πρόσωπό μου, αφού εσείς σαν εκπρόσωπός του,  αντί στη σχετική ερώτηση να αναπτύξετε το σχέδιο της παράταξής σας, αναφερθήκατε σε μένα.  Μιλήσατε για ανίερες συμμαχίες και για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.  Κύριε Κωνσταντίνου δε με ξέρετε.  Προφανώς παίρνετε παράδειγμα από τον εαυτό σας και μιλάτε.  Θα έπρεπε να έχετε μάθει τόσα χρόνια κ. Κωνσταντίνου, πως ποτέ δεν έκανα συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.  Ήμουν παρούσα και μαχόμουν γι’ αυτό που πίστευα.  Το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Εγώ δεν περιμένω να διοριστούν τα παιδιά μου.  Τα έχω τακτοποιήσει. Δεν περιμένω καμία θέση.    

Είμαι ελεύθερο άτομο και μπορώ να διαθέσω τις όποιες υπηρεσίες μπορώ να προσφέρω, σ’ αυτόν που ΕΓΩ κρίνω ικανό, όχι εσείς.  Εγώ έκρινα πως στην απελπιστική κατάσταση που έχετε φέρει ολόκληρο το δήμο τόσα χρόνια, ικανός, με γνώσεις και θέληση, είναι ο κ. Δ. Καλογερόπουλος.  

Εσείς πάλι κρίνατε πως ικανός είναι ο κ. Γούτος, που τον στηρίζει ο κ. Θεοδωρακόπουλος, που τον στηρίζει ο κ. Παναγόπουλος, που τον στηρίζει …… πάει μακριά η βαλίτσα. 

Δηλαδή αυτοί που ποτέ δεν επανεξελέγησαν και ποτέ δεν επιβραβεύτηκαν με το έργο τους.

Πιστεύω πως το 2019, δεν είναι 2003.  Πιστεύω πως με τον κ. Δ. Καλογερόπουλο,  έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να γυρίσει σελίδα ο δήμος.  Πιστεύω πως δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.

Θα συνεχίσω να πολεμάω αυτό που πολεμούσα πάντα και αυτό που πίστευα και πιστεύω σωστό:

1. Να κλείσει οριστικά ο  ΧΥΤΑ της Αιγείρας και να αποκατασταθούν οι φθορές, ώστε να σταματήσει η μόλυνση του περιβάλλοντος.  Και κάτι άλλο:  εάν τόσα χρόνια  δεν φορτώνατε παράνομα τον ήδη κορεσμένο και προβληματικό ΧΥΤΑ Αιγείρας, ίσως να μην είχε γίνει τόσο μεγάλη καταστροφή.
2. Όσο για την Παπανικολού, είμαι απόλυτα σίγουρη, ότι δεν θα γίνει ούτε ΧΥΤΥ ούτε Κ.Δ.Α.Υ..

Να σας θυμίσω κ. Κωνσταντίνου, πως ο κ. Θεοδωρακόπουλος, την παράταξη του οποίου υπηρετούσατε, με τα ΜΑΤ μπήκε στην Παπανικολού (στα Τέμπη του Ερινεού, όπως έλεγε).

Να σας θυμίσω επίσης πως ο κ. Παναγόπουλος, ο οποίος στηρίζει τώρα τον κ. Γούτο, δηλαδή εσάς,  με τα ΜΑΤ μπήκε στην Αιγείρα, αφού μας έπνιξε επί μήνες στα σκουπίδια, όπως κάνει και τώρα άλλωστε.  Κι εσείς που ανησυχείτε τόσο πολύ, με τον κ. Γούτο είστε υποψήφιος.  Πόσο θράσος αλήθεια;
Σας ευχαριστώ και χαίρομαι που με βλέπετε σαν εφιάλτη.  Έτσι θα συνεχίσετε να με βλέπετε.  Να είστε σίγουροι.

Με εκτίμηση
Αγγελική Σαμπάνη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Ερινεού
Με την παράταξη «αιγιάλεια τώρα» - Δημήτρης Καλογερόπουλος

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ