ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το πρωί της Παρασκευής το debate υποψηφίων δημάρχων Αιγιαλείας στο Ράδιο Αίγιο - Ακούστε το LIVE και μέσω διαδικτύου

Ντιμπέιτ με τη συμμετοχή των 6 υποψηφίων δημάρχων Αιγιαλείας που συμμετέχουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου, διοργανώνει το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ 99,2 FM την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 9.30 το πρωί, με το κύρος του αρχαιότερου και μεγαλύτερου μέσου ενημέρωσης της Αιγιάλειας και στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των δημοτών για τις προγραμματικές θέσεις των παρατάξεων.

Ειδικότερα, στο στούντιο του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, θα φιλοξενηθούν οι κ.κ. Χρήστος Γούτος (Αιγιάλεια Αύριο), Δημήτρης Καλογερόπουλος (αιγιάλεια τώρα), Αγγελική Κουρή (Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιαλείας), Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος (ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αιγιάλεια), Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος (Αιγιαλέων Πόλις) και Βασιλική Ψυχράμη (Ποιοτική Αιγιάλεια). Και οι 6 έχουν απαντήσει θετικά στο αίτημα του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ να συμμετάσχουν στην αναμέτρηση, την οποία θα συντονίσει ο Χρήστος Ρουμελιώτης.

Τονίζεται πως το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ έχει καθιερώσει τις ραδιοφωνικές "αναμετρήσεις" τόσο για υποψηφίους δημάρχους όσο και για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στις τελευταίες τέσσερις εκλογικές διαδικασίες, με σοβαρότητα και αδιάβλητη διαδικασία και πάντοτε με ισονομία για όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν, γνωρίζοντας τεράστια απήχηση που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ΜΜΕ της περιοχής. Το debate υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου γνώρισε μεγάλη ακροαματικότητα και ιδιαίτερα θετικό απόηχο και το ίδιο αναμένεται και για το debate των υποψηφίων δημάρχων.

Ακούστε το ντιμπέιτ live μέσω διαδικτύου στα link

http://www.radioegio.gr/id/ και

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=766

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα