ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΣE ΚΕΡΥΝΕΙΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟ-ΝΙΚΟΛΕΪΚΑ: «Όλοι μαζί...γιατί μία είναι η Αιγιάλεια - Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν υπουργό για τα λάθη στα μεγάλα έργα»

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, επισκέφθηκαν τις περιοχές Κερύνειας, Ριζομύλου και Νικολεΐκων.
Συναντήθηκε με κατοίκους και τοπικούς αιρετούς, στους οποίους μίλησε για τις αρχές και προγραμματικές θέσεις της νέας Δημοτικής του Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο».
Άκουσε προσεκτικά τα όσα του είπαν και τους διαβεβαίωσε ότι με την αυριανή δημοτική του αρχή, η διοίκηση του τόπου τους θα βρει πάλι την αυτοδυναμία της, αφού ο ίδιος προσωπικά  δεν θα είναι κλεισμένος  στο γραφείο του και οι καθημερινές ανάγκες των Κοινοτήτων θα καλύπτονται πάντα σε συνεργασία με τους κατοίκους και μέσω αποκεντρωμένων υπηρεσιών.
Ο κ.Γούυτος, από την ομιλία του στην Κερύνεια, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την αποδοχή που έχει η ισχυρή Ομάδα που έγινε με τη γενναία και ιστορική για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της Αιγιάλειας.
«Ενωθήκαμε γνήσια και όχι εφήμερα. Ενωθήκαμε εμείς με αυτά που συμφωνούμε και ενώσαμε και την κοινωνία. Έχουμε την καλύτερη Ομάδα. Είναι αυτή που αγκαλιάζεται από τον κόσμο, γιατί ξέρει ότι αποτελείται από τους καλύτερους. Η νίκη της 26ης Μαΐου, θα' ναι νίκη όχι του ενός, αλλά των πολλών. Με εμάς...το εμείς γίνεται ένα, γιατί μία είναι η Αιγιάλεια».  
Τέλος, στο Ριζόλυμο και τα Νικολέϊκα, τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που προκλήθηκαν από κάκιστες μελέτες και τεχνικά έργα της νέας σιδηροδρομικής και της Ολυμπίας οδού και δεν θα χαριστεί σε κανέναν υπουργό παίζοντας με την ασφάλεια κατοίκων και περιουσιών."

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ