ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο πρ. πρόεδρος του Λόγγου Παν. Κουκόπουλος, στο πλευρό της Βασιλικής Ψυχράμη

Τη στήριξή του στην υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας και επικεφαλής της παράταξης "Ποιοτική Αιγιάλεια" κα Βασιλική Ψυχράμη, εκφράζει με την εξής ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Λόγγου κ. Παναγιώτης Κουκόπουλος:

"Αγαπητοί συμπολίτες,

Ήρθε ο καιρός ν’ αλλάξουμε σελίδα, ν΄ αφήσουμε πίσω μας το παλιό, ν’ αναδείξουμε νέους, άξιους ανθρώπους που έχουν τα εχέγγυα για μία καλύτερη πορεία που σίγουρα αξίζει στο Δήμο μας.
Στηρίζω την υποψηφιότητα της κ. Βασιλικής Ψυχράμη για το αξίωμα της Δημάρχου Αιγιαλείας στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.  
Στην απόφασή μου αυτή συνετέλεσε η άριστη καθημερινή συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν, αλλά και στη συνέχεια η πορεία της στα δημοτικά δρώμενα, κατά την οποία και εκτίμησα τη δημιουργικότητά της, την ειλικρίνεια, την εργατικότητα και την εντιμότητά της.
Όλοι γνωρίζουν ότι η κ. Βασιλική Ψυχράμη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της κι έχει αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτει ικανότητες, εμπειρία και γνώσεις, κάτι που το αναγνωρίζουν ακόμη κι αντίπαλοί της δημοσίως.
Με αίσθημα ευθύνης, συμπαρατάσσομαι στον αγώνα της και στηρίζω την υποψηφιότητά της με όλες μου τις δυνάμεις με τη βεβαιότητα ότι θα χαράξει μια νέα πορεία για τον Δήμο που ονειρευόμαστε.

Με τιμή
Παναγιώτης Κουκόπουλος
πρ. Πρόεδρος Λόγγου"

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ