ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο τεχνολόγος γεωπόνος Ανδρέας Μαγκλάρας, υποψήφιος με τη Βάσω Ψυχράμη

Ο τεχνολόγος Γεωπόνος Ανδρέας Μαγκλάρας, δηλώνει την υποψηφιότητά του με την υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, με την εξής ανακοίνωση:

Ονομάζομαι Ανδρέας Μαγκλάρας και κατάγομαι από το Αίγιο. Είμαι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου. Αυτήν την στιγμή εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση μας παραγωγής και εμπορίας εσπεριδοειδών.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια άρχισα να ασχολούμαι με την  πολιτική με σκοπό την αναβάθμιση της σχολής μου και τα επαγγελματικά δικαιώματα των συμφοιτητών μου. Μετέπειτα ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού συλλόγου Διγελιωτίκων και πλέον είμαι ενεργό μέλος της επιστημονικής κοινότητας της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Τ.Ε.

Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές γίνεται με μοναδικό σκοπό την ποιοτική ανάπτυξη αυτής της περιοχής η οποία χρειάζεται  και  νέους ανθρώπους. Σε αυτό το έργο ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος είναι η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας Κα. Βάσω Ψυχράμη, με την οποία συμπορεύομαι, η οποία με τις γνώσεις τις και την εμπειρία της μπορεί να φτάσει την Αιγιάλεια ψηλά, εκεί που πραγματικά της αξίζει.

PrintEmail

 

 

 

 
 
 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ