ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με την "Ποιοτική Αιγιάλεια" της Βασιλικής Ψυχράμη, ο επιχειρηματίας Βασίλης Μελισσουργός

Δήλωση Συμπόρευσης με την υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, δίνει στη δημοσιότητα ο αιγιώτης επιχειρηματίας και πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας κ. Βασίλης Μελισσουργός.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

"Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Επέλεξα να μείνω και να φτιάξω την ζωή μου εδώ και η επιθυμία μου να βοηθήσω τον τόπο μου, με κάθε τρόπο, με οδήγησε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επιθυμώ να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Η υποψήφια δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη με την σταθερή πορεία της στην Αυτοδιοίκηση μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει δύσκολες συνεργασίες χωρίς να εγκαταλείπει αρχές και στο πρόσωπό της αναγνωρίζω την Αιγιώτισα Σιδηρά κυρία,έτοιμη να βγάλει τον τόπο μας από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει από δεκαετίας και πλέον!
Για το λόγο αυτό αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθειά της.
Με τιμή
Βασίλης Μελισσουργός

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Βασίλειος Μελισσουργός του Στέλιου και της Παρασκευής γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Τέμενη Αιγίου. Ως γόνος αγροτικής οικογένειας ασχολείται με την καλλιέργεια σταφίδας, εσπεριδοειδών κι ελαίων.

Έχει διατελέσει Ιεροψάλτης  σε Ιερά αναλόγια της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, Πατρών, καθώς και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και είναι ενεργός ιεροψάλτης επί 15 και πλέον έτη.  Η εν λόγω πορεία του οδήγησε στην πρόσφατη εκλογή του, ως Προέδρου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας.

Τέλος, είναι συνιδιοκτήτης σε γνωστό κατάστημα υπηρεσιών Διαδικτύου στο Αίγιο.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.
PrintEmail

 

 

 

 
 
 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ