ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου Γιώργος Γκίκας, υποψήφιος με τη Βάσω Ψυχράμη

Τη συμπόρευσή του με την παράταξη "Ποιοτική Αιγιάλεια" της υποψηφίας δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη, δηλώνει ο εφοριακός και πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου κ. Γιώργος Γκίκας.

Στη δήλωσή του αναφέρει:

"Φίλες και Φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας για την προοπτική και την ανάπτυξη του Δήμου μας, συντάσσομαι με την υποψήφια Δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη και την φιλοσοφία που εκπροσωπεί για ένα Δήμο που δημιουργεί προϋποθέσεις, ένα Δήμο που ανοίγει ορίζοντες, που απαντά σε προκλήσεις για ανάπτυξη. Με τον νέο Νόμο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και πολιτικές επιρροές, υπάρχει μόνο προσήλωση στο κοινό καλό.
Ο δρόμος για το κοινό καλό περνάει μόνο μέσα από την συμπόρευση όλων με εντιμότητα, με οδηγό την αλήθεια μακριά από τα εύκολα, τα μεγάλα λόγια, με επιμονή και πείσμα.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιώργος Γκίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι παντρεμένος με την έμπορο Μαρία Χριστοδουλοπούλου και έχουν δυο κόρες.
Αποφοίτησε από την Σχολή διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πάτρας – τμήμα Λογιστικής και από το 1987 εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών – Δ.Ο.Υ. Αιγίου.
Από το 1999 έως 2006 ήταν Δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.
Το 2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών, με αξιοσημείωτο έργο την πλήρη διαφάνεια των οικονομικών του Δήμου.

Έχει ακόμη θητεία ως:

-μέλος της οικονομικής επιτροπής του διευρυμένου ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
-μέλος της επιτροπής του Δημοτικού σταδίου
-πρόεδρος σχολικών επιτροπών"


PrintEmail

 

 

 

 
 
 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ