ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανεξάρτητη Ανοιχτή Κίνηση Ανατολικής Αιγιαλείας: "Παλεύουμε για ανεξάρτητο Δήμο Ανατολικής Αιγιαλείας"

Σε συστράτευση ώστε να διεκδικηθεί η ίδρυση Δήμου Ανατολικής Αιγιαλείας, καλεί τους κατοίκους Διακοπτού, Ακράτας και Αιγείρας η Ανεξάρτητη Ανοιχτή Κίνηση Ανατολικής Αιγιαλείας, με την εξής ανακοίνωση:

"Πάνε εννέα χρόνια τώρα, από τον Απρίλη του 2010, που η “μυστηριώδης εξαφάνιση” του προσχεδίου  του Ν.3852 που προέβλεπε έξι Δήμους στον Ν. Αχαΐας κατάργησε τον  Δήμο Ανατ. Αιγιάλειας και μας έριξε  τόσο άδικα στον ενιαίο και αχανή γεωγραφικά,αλλά κυρίως διοικητικά, Δήμο Αιγιάλειας. Η Κίνησή μας αυτά τα  εννέα χρόνια με τη συμμετοχή και τη στήριξη εκατοντάδων συμπατριωτών μας αγωνίστηκε με κάθε μέσο για  τη μικρότερη δυνατή βλάβη στον τόπο μας.Παρεμβήκαμε για διάφορα σημαντικά τοπικά ζητήματα σε Δήμο - Περιφέρεια, αλλά και σε συναντήσεις με τους εκάστοτε υπουργούς Εσωτερικών τονίζαμε τη βλάβη που  συντελείται στον τόπο μας και καταθέταμε ανάλογα υπομνήματα με σκοπό την ίδρυση επιτέλους του υπεσχημένου Δήμου Ανατολικής Αιγιάλειας.

Παραμένοντας αλυτρωτικοί δηλώνουμε ότι, και τώρα, με το βλέμμα στραμμένο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα κάνουμε τα πάντα για την άρση αυτής της αδικίας, ενόψει μάλιστα της χωροταξικής αναθεώρησης του Καλλικράτη.

Καλούμε άμεσα κάθε δυσαρεστημένη-ο Ανατολικοαιγιαλέα που αγαπάει τον τόπο του να ενισχύσει με κάθε τρόπο, και πάνω από όλα με τη συμμετοχή του, και αυτόν τον αγώνα της Α.Α.Κ.Α.Α. Ο εμφανής παραγκωνισμός του πληθυσμού των τριών πρώην δήμων Αιγείρας - Ακράτας - Διακοφτού, με αποκορύφωμα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στον Χ.Υ.Τ.Α. Ανατολικής Αιγιάλειας, που για την ίδρυση και λειτουργία του πληρώσαμε εμείς το 2007 για να λύσουμε τελικά το αρκετών δεκαετιών πρόβλημα των δημοτικών αρχών του Αιγίου, καθιστούν αναγκαία τη δυναμική ενεργοποίησή μας πριν μαραζώσουν οριστικά οι τόποι μας.

Πατριώτισσα-πατριώτη, νεολαία της Ανατολικής Αιγιάλειας,

Οι εποχές του παραγοντισμού και των κομματικών παρεμβάσεων του παρελθόντος μέσω των δημαιρεσιών ας παρέλθουν ανεπιστρεπτί. Ειδικά μετά τη θέσπιση της απλής αναλογικής σκέψου ελεύθερα και ακομμάτιστα και πλαισίωσε την Κίνησή μας που τόσα χρόνια με τη δράση της απόδειξε ότι παραμένει αγωνιστική και μακριά από αγκυλώσεις και δεσμεύσεις.

Με τα προσεχή δελτία τύπου θα ενημερώνεστε για τις κατά τόπου συγκεντρώσεις καθώς και για τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της ετεροδιοίκησης.
ΜΑΖΙ  ΘΑ  ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΤΟΠΟΥΣ  ΜΑΣ.
20/02/2019

Για την Α.Α.Κ.Α.Α.: Καλύβας Οδυσσέας, Νικολάου Κώστας, Οικονόμου Κώστας, Φώτης Αποστόλης, Ψαρράκος Γιάννης. Τηλ. Επικοινωνίας: 6942 478757 και 6979 776699".

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα