ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γ. Συμβουλόπουλος: "Στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου, γιατί τον εμπιστεύομαι"

Ο αιγιώτης επαγγελματίας Γιάννης Συμβουλόπουλος ανακοινώνει με δήλωσή του, την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

"Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, κατόπιν ωρίμουσκέψεως αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα.

Είμαι επαγγελματίας στο Αίγιο, παντρεμένος με τη Μελπομένη Γκαβέρα και πατέρας μίας ανήλικης κόρης της Βασιλικής.

Με την υποψηφιότητα μου θέλω να εκφράσω τη διάθεση μου για προσφορά στο τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου.

Στις εκλογές του Μαΐου θα συμπορευτώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Καλογερόπουλου για το Δήμο Αιγιαλείας, ενός αυτοδιοικητικού με εμπειρία και έργο, που έχω ζήσει από κοντά και τον εμπιστεύομαι. Ξέρω καλά ότι γνωρίζει ότι ο Δήμος θέλει έργο και όχι λόγια, ικανό να δώσει καθοριστική μάχη για την πρόοδο και την αλλαγή για όλο το κοινωνικό σύνολο. Είμαι ένας από αυτούς που τον παροτρύναμε να μπει επικεφαλής, βλέποντας ότι μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της περιοχής μας, αφού χρόνια ως εργαζόμενοι σε όλο το Δήμο, ακούμε την εκτίμηση του κόσμου στις ικανότητες του. Πιστεύω ότι η δραστηριότητα των επαγγελματιών εξαρτάται κατά πολύ από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και τον θεωρώ μόνο κατάλληλο να κάνει ότι πρέπει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο μικρός αλλά ευλογημένος τόπος μας, απαιτεί μεγάλες θυσίες που λίγοι της εγγυώνται. Σας ζητώ να στηρίξετε μια νέα υποψηφιότητα, δίπλα σ’ έναν άνθρωπο που δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη σας.

Όλοι μαζί μπορούμε να περπατήσουμε στο δρόμο της αξιοκρατίας και της ανάπτυξης.

Τώρα δουλειά για την Αιγιάλεια. Όχι άλλους πειραματισμούς".

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ