ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θετική η γνωμοδότηση της Περιφέρειας για την ανάπλαση Πλατειών Αγίας Λαύρας και της Τρίγωνης

Ένας ακόμα στόχος, που βασίστηκε σε μεθοδευμένη δουλειά εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση. Ο λόγος για τη διαδικασία διακήρυξης των έργων της ανάπλασης εμπορικού κέντρου Αιγίου και των πλατειών Αγίας Λαύρας και Βάλφουρ (Τρίγωνη) που έλαβε θετική γνωμοδότηση εκ μέρους της αρμόδιας Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης των δύο έργων, συνολικού προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ, πληρούν τη νομιμότητα βάσει του ισχύοντος θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων και τους όρους απόφασης ένταξης της πράξης, όπως αποτυπώνονται στη Λίστα Ελέγχου Διακήρυξης, σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή που απεστάλη σήμερα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγιαλείας.

Για το θέμα μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ η τέως αντιδήμαρχος Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, καθώς επί θητείας της έγινε όλη η προεργασία. Η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για το σπουδαίο αυτό έργο. Με επιμονή, υπομονή και μεθοδική δουλειά επιτυγχάνουμε τους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και υπερήφανη για την εξέλιξη αυτή. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών συμβούλων που υπερψήφισαν το έργο αυτό".

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα