ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο Βαρδάκης επιζητά αυτοπροβολή και προκαλεί δυσλειτουργίες"

Ολοένα και φουντώνει το πολεμικό κλίμα μεταξύ του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου και του προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου κ. Στράτου Βαρδάκη, μετά την άρνηση του τελευταίου να υποβάλει την παραίτησή του, όπως του ζητήθηκε πριν από τρεις ημέρες με επιστολή του δημάρχου, όπου τονίζεται πως ο κ. Βαρδάκης παρακωλύει το δημοτικό έργο (!).

Μετά το σάλο που ξέσπασε με το χτεσινό αποκλειστικό δημοσίευμα του filodimos.gr σχετικά με τη μεταστροφή του δημάρχου και τη μη κάλυψη των εξόδων του 8ου Ημιμαραθωνίου Αιγιαλείας, η απάντηση ήρθε σήμερα το πρωί από το γραφείο του κ. Παναγόπουλου και αναφέρει τα εξής:

"Σχετικά με τον 8ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας, ο Δήμος Αιγιαλείας διευκρινίζει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου δεν μπόρεσε να συνεδριάσει για να εγκρίνει τις συγκεκριμένες πιστώσεις του Ημιμαραθωνίου, καθότι δεν υπήρξε απαρτία υπό τον παρόντα Πρόεδρο, ο οποίος αν και του ζητήθηκε εγγράφως να παραιτηθεί, επιμένει να χρησιμοποιεί τη θέση ως μέσο επιδεικτικής αυτοπροβολής, αδιαφορώντας για τις δυσλειτουργίες που προκαλεί, μένοντας όμως υπόλογος τόσο απέναντι στην κοινωνία αλλά και σε όλους τους δημότες".

Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ μετά την έκδοση της ανακοίνωσης δημάρχου, ο κ. Βαρδάκης αρκέστηκε να σχολιάσει: "Ο δήμαρχος δυστυχώς τα έχει χάσει".

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ