ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΓΙΩΤΑ ΓΚΡΕΜΟΥ: "Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Βάσω Ψυχράμη"

Την υποστήριξή της στην υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κα Παναγιώτα Γκρέμου-Γούσα, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

"Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια καθημερινής μου ενασχόλησης με τα κοινά τόσο της πόλεως του Αιγίου, στο Συμβούλιο του οποίου έχω εκλεγεί, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας,  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το νέο και δυναμικό Συνδυασμό της εξαίρετης φίλης, Υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας, Βάσως Ψυχράμη.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως στην Αιγιάλεια απαιτείται επανεκκίνηση, ενεργοποίηση και σύγκλιση καταξιωμένων και νέων δυνάμεων, ώστε με σύγχρονη κι αποτελεσματική πολιτική φιλοσοφία ν΄ ανοίξουμε περπατησιά και να πάμε τον χαρισματικό τόπο μας αρκετά βήματα εμπρός.
Η Βάσω η Ψυχράμη έχει τις γνώσεις, την εμπειρία, τη θέληση, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και πάνω απ΄ όλα την εργατικότητα που εγγυώνται μια επιτυχή δημοτική θητεία.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς κι εύχομαι σε όλες κι όλους τους συνυποψηφίους Υγεία, Δύναμη και Καλό Αγώνα.
Ο Θεός να μας έχει καλά μαζί με τις οικογένειές μας.

Παναγιώτα Γκρέμου – Γούσα
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου"

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ