ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τρεις υποψηφίους ανακοινώνει ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος

Από την δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, της κας Αλευρίτου Αγγελικής, του κ΄. Αναγνωστόπουλου Αλέξανδρου, του κ΄. Δεληγεωργόπουλου Φίλιππου.

Οι τρεις καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά συμπολίτες μας, λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας την δυναμική που αναπτύσσει καθημερινά η παράταξή  μας, διευρύνοντας συνεχώς την ισχύ της στην τοπική κοινωνία ως γνήσια έκφραση των σκοπών που υπηρετεί ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης.

-Η κα Αλευρίτου Αγγελική είναι καθηγήτρια φιλόλογος στο 2ο γυμνάσιο Αιγίου, πρώην διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου και του Γυμνασίου Διακοπτού, μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιαλείας (υπεύθυνη τομέα Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων της οργάνωσης).

-Ο κ΄. Αναγνωστόπουλος Αλέξανδρος θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο στην Δημοτική Ενότητα Ακράτας. Είναι προϊστάμενος των ΕΛΤΑ Ανατολικής Αιγιάλειας, με ενεργό δράση σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς, έλαβε την 7η θέση μεταξύ των ανδρών στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ Αιγιαλείας (λόγω της ποσόστωσης δεν μετέχει στο Δ.Σ. και είναι α` αναπληρωματικός).

-Ο κ΄.Δεληγεωργόπουλος Φίλιππος είναι απόστρατος του Πυροσβεστικού Σώματος, επί σειρά ετών συνδικαλιστής με ενεργό δράση, μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιαλείας (Υπεύθυνος τομέα Εκλογικής Ετοιμότητας της οργάνωσης).

-Υπενθυμίζεται ότι αρχές Ιανουαρίου με απόφαση του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου υπεύθυνος επικοινωνίας έχει οριστεί ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΞΙΟΝ», δημοσιογράφος κ΄.Κουτρουμπέλης Ευάγγελος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και επίσης μετέχει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές.

Ενδεικτική ήταν η δήλωση του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου, για την στόχευση της παράταξης για ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού του δήμου μας με την συνύπαρξη έμπειρων αυτοδιοικητικών με νέα στελέχη:

«Η κρίση αντιπροσώπευσης της τοπικής κοινωνίας στο δημοτικό συμβούλιο αποτελούσε μέχρι σήμερα σοβαρότατο αρνητικό παράγοντα. Πρώτιστο μέλημά μου η θωράκιση του θεσμού για ένα δήμο ΔΥΝΑΤΟ που θα αξιοποιήσει αρμονικά την πολιτιστική μας κληρονομιά με τον φυσικό πλούτο της Αιγιάλειας ενεργοποιώντας όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας μας.

Αγγελική, Αλέξανδρε, Φίλιππε, με οπλίζετε με δύναμη για μια Πόλις αντάξια της ιστορίας της, σύγχρονης και φιλικής στις προκλήσεις και τις ανάγκες της εποχής μας!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ