ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την εκδήλωση κοπής τής πρωτοχρονιάτικης πίτας με επίσημο προσκεκλημένο τον Λευτέρη Αυγενάκη

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της πολιτικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, εισέρχονται από αύριο τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται  «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το ομολογουμένως δραστήριο διοικητικό

συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας.
Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί αρκετές προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας (Μητροπόλεως 49, καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ.).

Παράλληλα, αγαστή είναι και η συνεργασία μεταξύ του προεδρείου της Τοπικής Οργάνωσης Αιγιάλειας και του προεδρείου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στην τελευταία συνεδρίαση της οποίας ετέθη ως θέμα η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών και φίλων της ΝΔ από άλλες περιοχές της Αχαΐας στην εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας, κάτι που θα σημάνει και εμπράκτως πως πλέον άπαντες οδεύουν ενωμένοι για τον κοινό στόχο που είναι η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.   

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Telis», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. και θα περιλαμβάνει, εκτός φυσικά την κοπή τής βασιλόπιτας, ομιλία από τον κ. Αυγενάκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ