ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ετοιμάζεται για αυτόνομη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές η Ανεξάρτητη Ανοιχτή Κίνηση Ανατολικής Αιγιάλειας

Από την Ανεξάρτητη Ανοιχτή Κίνηση Ανατολικής Αιγιάλειας δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

"Η διευρυμένη αριθμητικά, γεωγραφικά, επαγγελματικά και με τη συμμετοχή αιρετών και νέων στελεχών Επιτροπή της Α.Α.Κ.Α.Α. συνεδρίασε σήμερα και εξέτασε διεξοδικά τη στάση της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κατέληξε ότι, όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα επαφές με αιρετούς - φορείς - απλούς συνδημότες, αναδεικνύεται επιτακτική η ανάγκη αυτόνομης καθόδου στις δημαιρεσίες του Μάη του '19. Σκοπός να αποφευχθούν τα φαινόμενα βλάβης και υποτίμησης των κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας, και όχι μόνο, που συντελούνται συνεχώς από τις δύο προηγούμενες Καλλικρατικές δημοτικές αρχές. Με βάση αυτή την προοπτική, παρ' ότι ο "Κλεισθένης", όπως και ο "Καλλικράτης", δε δίνουν εφόδια στις περιφερειακές κοινότητες και το Αιγιοκεντρικό σχήμα επιβάλλεται, καλεί όλους τους συνδημότες να αποδοκιμάσουν τους εμπαιγμούς και την υποτίμηση των ημιαστικών και ορεινών κοινοτήτων του Δήμου Αιγιάλειας και να αγωνιστούν όλοι μαζί για την αποκατάσταση της ισότιμης αντιμετώπισης των Αιγιαλέων.

Στις επόμενες συγκεντρώσεις, που θα ανακοινωθούν άμεσα, θα συναντηθούμε για να επικαιροποιήσουμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, να συγκροτήσουμε τις Εκλογικές Επιτροπές και να εκλέξουμε τον/την Επικεφαλής.

Για την Α.Α.Κ.Α.Α.:     Καλύβας Οδυσσέας, Κράθιο
                               Νικολάου Κώστας, Ποροβίτσα
                               Οικονόμου Κώστας, Διακοφτό
                               Φώτης Αποστόλης, Ακράτα
                               Ψαρράκος Γιάννης, Αιγείρα

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα