ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με πολύ μεγάλη προσοχή και αγωνία η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» Βασιλική Ψυχράμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τις αλλαγές που προκύπτουν στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας από το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει την κατάργηση των ΤΕΙ, με το ενδιαφέρον σαφώς να επικεντρώνεται στην… τύχη του Παραρτήματος Αιγίου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος που υπάγεται πλέον διοικητικά στο Πανεπιστήμιο Πάτρας.

PrintEmail

Υποψήφιος για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου με τον συνδυασμό "Ποιοτική Αιγιάλεια" της Βασιλικής Ψυχράμη, θα είναι ο Κωνσταντίνος Λατάνης, ο οποίος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

PrintEmail

Χρήσιμες επαφές και συζητήσεις με πολίτες της Ανατολικής Αιγιάλειας είχε την Μεγάλη Τετάρτη η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη, επισκεπτόμενη το Διακοπτό και την Αιγείρα.

PrintEmail

Με τη σκέψη σε όσους δεν κουράζονται να ελπίζουν και να ονειρεύονται τον ήλιο μέσα στην καταιγίδα, εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα, με υγεία, χαρά, γαλήνη και πρόοδο.

PrintEmail

Από την παράταξη "Αιγιάλεια Τώρα" του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα ο σχεδιασμός για διοίκηση, οικονομία και αποκέντρωση:

PrintEmail

Η ελαιοκομική χρονιά που διανύσαμε, με την τεράστια απώλεια παραγωγής ελαιοκάρπου και την υποβαθμισμένη σε επίπεδο ποιότητας ελαιολάδου, έφεραν στην επικαιρότητα τα χρόνια προβλήματα της ελαιοπροστασίας.

PrintEmail

Μόνο η Σχολή Φυσικοθεραπείας θα παραμείνει τελικά στο Αίγιο, σύμφωνα με το αρχικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που ψηφίστηκε χτες με 147 «ναι» και 100 «όχι», μιας και δεν έγινε δεκτή η τροπολογία που είχε κατατεθεί με σκοπό να παραμείνει και η σχολή Οπτικής και η μετατροπή της σε πανεπιστημιακή.

PrintEmail

Δήλωση Συμπόρευσης με την παράταξη "Ποιοτική Αιγιάλεια" της υποψηφίας δημάρχου Αιγιαλείας κας Βασιλικής Ψυχράμη, δίνει στη δημοσιότητα ο κ. Θανάσης Αγγελετόπουλος, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

PrintEmail

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» και Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος, με ανοιχτό του κάλεσμα προς τους Δημότες της Αιγιάλειας, αναφέρει:

PrintEmail

More Articles ...

  
 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ