ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τον βασικό κορμό των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο» παρουσιάζει την προσεχή εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας σε τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις στον Πύργο, στο Αγρίνιο και στην Πάτρα.

PrintEmail

Στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να εφαρμοσθεί το νέο ψηφιακό σύστημα αναδοχών και υιοθεσιών, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

PrintEmail

Σύσκεψη με Ομάδα Εργασίας, αποτελούμενη από μέλη του νεοσύστατου δημοτικού σχήματος, υπό τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιάλειας Χρήστο Γούτο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να συζητηθούν  οργανωτικά και άλλα θέματα.

PrintEmail

Με την απίστευτη παραίνεση να... σηκωθούν να φύγουν και να πάνε σπίτια τους (!), απαντά ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος στη χτεσινή κοινή ανακοίνωση των αχαιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αναγνωστοπούλου, Ριζούλη και Σπαρτινού, όπου καταλογίζουν πολιτική ατολμία και ανικανότητα στον ίδιο για την επίλυση θεμάτων της Αιγιάλειας.

PrintEmail

Απαντώντας στην ανακοίνωση του κ. Γούτου και στο βαθμό που αναφέρεται στο Δημοτικό Συνδυασμό της κας Βάσως Ψυχράμη, από την υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

PrintEmail

Κοινή ανακοίνωση που απαντά σε όσα τους καταλόγισε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος κατά την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στην Ακράτα, έδωσαν στη δημοσιότητα οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός, στην οποία αναφέρουν πως ο δήμαρχος προσπαθεί να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια και ανικανότητα να διαχειριστεί φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μεταβιβάζοντας ευθύνες σε άλλους.

PrintEmail

Με αφορμή την απαντητική ανακοίνωση του κ΄.Γούτου στην αποκαλυπτική ανακοίνωση της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις», η παράταξη του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου ανταπαντά:

PrintEmail

Ο αιγιώτης επαγγελματίας Γιάννης Συμβουλόπουλος ανακοινώνει με δήλωσή του, την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

PrintEmail

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να συμμετάσχουν ενεργά στις προσυνεδριακές διαδικασίες του 2ου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 30 και 31 Μαρτίου 2019.

PrintEmail

Από το νέο δημοτικό σχήμα του Υποψήφιου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, σε απάντηση των επικριτικών ανακοινώσεων στις οποίες έσπευσαν να προβούν οι κ.κ. Βασιλική  Ψυχράμη και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, τονίζεται:

PrintEmail

Με αφορμή ανυπόστατους ισχυρισμούς μέσω δελτίου Τύπου, του κ΄. Χρήστου Γούτου, για την δημιουργία νέας παράταξης με τη συμμετοχή όσων ανταποκρίθηκαν σε πρόσκλησή του σε κεντρικό καφέ του Αιγίου, από την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

PrintEmail

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με προσκεκλημένους τους βουλευτές και πρώην Υπουργούς κ.κ. Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου και Μάκη Βορίδη.

PrintEmail

Το πρώτο "στίγμα" της συμμετοχής της ως υποψηφίας δημάρχου Αιγιαλείας δίνει με ανακοίνωσή της η κα Βασιλική Ψυχράμη, την ώρα που δίνονται στη δημοσιότητα σειρά δηλώσεων στήριξής της από νέα αλλά και έμπειρα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον τόπο, σε ευρεία επαγγελματική και κοινωνική γκάμα. Η ίδια δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αξιοποίηση των υγιών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του Δήμου, καθώς και στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών.

PrintEmail

Ένας νέος και ιδιαίτερα δημιουργικός άνθρωπος, ο Ανδρέας Μεσσήνης, δηλώνει τη συμπόρευσή του με την υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

PrintEmail

Τη στήριξή του στην υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας κα Βάσω Ψυχράμη ανακοινώνει ο οινολόγος και δημιουργός της "Οινοφόρος" κ. Άγγελος Ρούβαλης, με δήλωσή του στην οποία τονίζει πως η επένδυση στην ανάπτυξη είναι το κλειδί για το μέλλον της Αιγιάλειας, ενός τόπου προνομιακού σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως σημειώνει.

PrintEmail

More Articles ...

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ