ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Αιγίου κ. Γκιώνης Β. Γεώργιος με την αρ. 1/2019 απόφασή του, ορίζει αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινότητας Αιγίου, τον τακτικό σύμβουλο Ραμπαβίλα Ν. Θεοφάνη.

PrintEmail

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα δημοτική αρχή του δήμου Αιγιαλείας, προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Καλογερόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Καραΐσκου, έχει ξεκινήσει ήδη δράσεις για την εδραίωση της ανακύκλωσης στην επικράτεια του δήμου.

PrintEmail

Ο ορισμός προέδρων, αντιπροέδρων και μελών σε Νομικά Πρόσωπα (ΔΗΚΕΠΑ, ΝΠΔΔ, Λιμενικό Ταμείο, Σχολικές Επιτροπές, ΔΕΥΑ) και επιτροπές του Δήμου αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα ζητήματα, περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. με 60 συνολικά θέματα.

PrintEmail

Με τη λέξη «ερασιτεχνική» χαρακτήρισε ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας «Αιγιάλεια Αύριο» κ. Χρήστος Γούτος, την κίνηση της δημοτικής αρχής Καλογερόπουλου με το πρόγραμμα «Ραντεβού» που ξεκίνησε να εφαρμόζεται από την Πέμπτη σε κοινότητες του Δήμου Αιγιαλείας και όπου όχημα του Δήμου θα βρίσκεται συγκεκριμένες μέρες και ώρες για να προσέρχονται οι δημότες με τα οικιακά ανακυκλώσιμα απορρίμματά τους (πλην γυάλινων).

PrintEmail

Τον προβληματισμό του για τις οικονομικές και άλλες συνέπειες που θα έχει για τους δημότες η δημιουργία εργοστασίου στη θέση Τζουρά στην Τέμενη, που προβλέπεται από το εγκεκριμένο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, εξέφρασε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, παρόντος και του Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Γραφάκου και υπηρεσιακών παραγόντων, ζητώντας παράλληλα τη συμβολή της Περιφέρειας στην εξασφάλιση πόρων μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

PrintEmail

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στη 1.30 το μεσημέρι συνεδριάζει για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, με τα εξής θέματα:

PrintEmail

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου παραβρέθηκε, για τον αγιασμό και το πρώτο κουδούνι της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής.

PrintEmail

Το πρωί της Τρίτης, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με την Διοικητή των Νοσοκομείων Ρίου και Αιγίου κυρία Παναγούλα Μαμμή.

PrintEmail

Ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με θέμα την αυστηροποίηση των ποινών για τροχαία ατυχήματα που προκαλούν θανάτους ή βαριές σωματικές βλάβες από οδηγό υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

PrintEmail

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και με το Τοπικό Συμβούλιο Αιγίου.

PrintEmail

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας είχε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

PrintEmail

Τακτική Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας πραγματοποιείται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ», επί των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Κανελλοπούλου.

PrintEmail

More Articles ...

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ