ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η φοιτήτρια Φιλοσοφικής Αθανασία (Νάσια) Αντωνοπούλου δηλώνει σήμερα την υποψηφιότητά της με την παράταξη "Ποιοτική Αιγιάλεια" της υποψηφίας δημάρχου Αιγιαλείας κας Βασιλικής Ψυχράμη.

PrintEmail

Τακτική Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στo γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, επί της οδού Κλεομένους Οικονόμου 11, 1ος όροφος.

PrintEmail

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/3/2019) η εκδήλωση με θέμα: “Διαχείριση Στερεών Οικιακών Αποβλήτων, το Ακανθώδες Θέμα του Δήμου μας ”.

PrintEmail

Ο γενικός ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Ροδοδάφνης κ. Χρήστος Χρηστόπουλος, δηλώνει την υποψηφιότητά του με τον κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και δηλώνει σχετικά τα εξής:

PrintEmail

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι η Θεώνη Σταθοπούλου.

PrintEmail

Συγκεκριμένο πλάνο ενεργειών και δράσεων για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης και την προώθηση του Ιστορικού Τουρισμού στην Αιγιάλεια, έχει η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη, η οποία, μαζί με συνεργάτες της και μέλη της παράταξής της, παρευρέθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου στη Νωνάκριδα, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 198 χρόνων από τις πρώτες τουφεκιές του Αγώνα στις Πόρτες Αγριδίου, στις 14 Μαρτίου 1821.

PrintEmail

Την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της "Ποιοτικής Αιγιάλειας" της Βασιλικής Ψυχράμη ανακοίνωσε η φιλόλογος και διευθύντρια του ΓΕΛ Ακράτας κα Αναστασία Λ. Καμπούρη-Μασαούτη.

PrintEmail

Με αφορμή την κινητοποίηση του κλάδου καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής την Δευτέρα 18 Μαρτίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη και η παράταξή της, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνουν οι δοκιμαζόμενοι επαγγελματίες του κλάδου, για την διατήρηση των επιχειρήσεών τους.

PrintEmail

Τη στήριξή του στην υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας και επικεφαλής της παράταξης "Ποιοτική Αιγιάλεια" κα Βασιλική Ψυχράμη, εκφράζει με την εξής ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Λόγγου κ. Παναγιώτης Κουκόπουλος:

PrintEmail

Την πολύ καλά δομημένη, άριστη αισθητικά και γεμάτη με ουσία και συναισθήματα εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη 13 Μαρτίου η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αιγιαλείας, σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδος-Παράρτημα Αιγίου και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., παρακολούθησε η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη, καθώς και μέλη της παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια». Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο «Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο και ήταν μία ωδή στην «αιώνια Γυναίκα» και την παρουσία της στον χώρο και τον χρόνο.

PrintEmail

Εργασίες συντήρησης στη σήμανση και στα στηθαία ασφαλείας ξεκινούν σύντομα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αχαΐας, μετά τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου.

PrintEmail

Πληροφορηθήκαμε από τον Τοπικό Τύπο & τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης την τοποθέτηση της Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας κας Ανθής Παμπούκη και την στήριξή της στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές σε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο.

PrintEmail

Σε πρώτη προτεραιότητα θέτει η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη, την μέριμνα του Δήμου γύρω από το ασφαλές παιχνίδι και την δημιουργική και εποικοδομητική ενασχόληση των παιδιών. Η ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών και η δημιουργία νέων παιδικών χαρών, χώρων αθλοπαιδιών, Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης κ.ά., αποτελούν πρωταρχικούς στόχους της υποψήφιας Δημάρχου.

PrintEmail

More Articles ...

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ