ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η ολιγωρία και η αναποτελεσματική διοίκηση στην αντιμετώπιση του ζητήματος των απορριμμάτων, μας φέρνουν εκ νέου προ αδιεξόδου, τονίζει σε ανακοίνωσή της η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, επικεφαλής της παράταξης "Ποιοτική Αιγιάλεια". Και συνεχίζει:

PrintEmail

Μπροστά στο μείζον πρόβλημα εναπόθεσης των απορριμμάτων που έχει προκύψει από λανθασμένους χειρισμούς διαχρονικά , αλλά και μπροστά στην αναγκαιότητα προστασίας της υγείας μας και του περιβάλλοντος, η ανακύκλωση είναι η μόνη ουσιαστική λύση που πρέπει να γίνει νοοτροπία και συνείδηση όλων.

PrintEmail

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» Χρήστος Γούτος, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

PrintEmail

«Η διπλή γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού υπογραμμίζει τις υψηλές αξίες και τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους Έλληνες στον μακρύ αγώνα της Ανεξαρτησίας: Την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, την πρόοδο. Ο γνώμονας και η στόχευση της συλλογικής μας σκέψης και δράσης είναι σταθερά και αμετακίνητα: Μια κοινωνία δίκαιη και αλληλέγγυα. Ένας Δήμος που θα ευημερεί και θα προοδεύει, διοικούμενος από ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτά τα ιδανικά».

PrintEmail

Την υποψηφιότητά του με τον κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, ανακοινώνει ο επιχειρηματίας Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο οποίος ασχολείται για πρώτη φορά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

PrintEmail

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας κ. Γιώργος Μεντζελόπουλος, δηλώνει την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και στη σχετική δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

PrintEmail

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος, θα είναι ο κ. Ηλίας Αθ.Χριστοδουλόπουλος.  

PrintEmail

Από την δημοτική παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας κ. Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου, δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

PrintEmail

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο κ. Γιάννης Τοχμιτζόγλου.

PrintEmail

More Articles ...

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ