ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Την Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής, το ύψος και τη διάρκεια χορήγησης του βοηθήματος ανεργίας, σε αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολούμενους (π.χ. δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς), υπέγραψαν η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και οι Υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Νάσος Ηλιόπουλος.

PrintEmail

Από την αρχή της χρονιάς έχει γίνει λεπτομερής καταγραφή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, των προβλημάτων που αφορούν το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στα αιτήματα φορέων και πολιτών της περιοχής.

PrintEmail

Tα πάντα είναι πλέον έτοιμα για την πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει αύριο Δευτέρ) στο ξενοδοχείο «Long beach» (στην παραλία Λόγγου) η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας, με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

PrintEmail

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας για την σημαντική πολιτική εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας 16 Ιουλίου, με επίσημο προσκεκλημένο τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

PrintEmail

Δεκτή έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης την τροπολογία που κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για τον «Κλεισθένη» και προβλέπει τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την ίδια μέρα με τις ευρωεκλογές.

PrintEmail

Συνεχίζεται η υλοποίηση του Ειδικού Προγράμματος Χορήγησης Επενδυτικών Δανείων σε ΟΤΑ, «ΦιλόΔημος», με την σημερινή ενεργοποίηση, από τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, της Πρόσκλησης με τίτλο «Αποκατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)».

PrintEmail

Σύσκεψη κομματικών στελεχών με αποκλειστικό θέμα την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση – προετοιμασία για την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου με προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, διεξήχθη προχθές το απόγευμα στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

PrintEmail

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαίρει προσωπικά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Απόστολο Κατσιφάρα και κατ’ επέκταση τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή,

PrintEmail

Την ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με 12,5 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους για την αναβάθμιση, βελτίωση και συντήρηση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών στο τμήμα Πάτρα - Αίγιο, ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

PrintEmail

Μερικές μέρες ήταν αρκετές για να δώσει ήδη το στίγμα του ως νέος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιαλείας, ο Στράτος Βαρδάκης.

PrintEmail

Την Κυριακή 24 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από το Κίνημα Αλλαγής, εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Συντονιστικής Γραμματείας σε κάθε Καλλικρατικό δήμο.

PrintEmail

Ένα πάγιο αίτημα ετών, η σύνδεση του λιμένα Αιγίου με τον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών-Αθηνών, οδηγείται πλέον σταθερά στην υλοποίησή του, μιας και σήμερα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, η χρηματοδότηση του έργου με προϋπολογισμό 6.450.000 ευρώ.

PrintEmail

Στην Αιγιάλεια, λόγω της αναπόφευκτης «κρίσης» με τον υπερκορεσμό του ΧΥΤΑ Αιγείρας, υπήρξε πρωτοφανής κινητοποίηση για ανακύκλωση, κομποστοποίηση, πράσινα σημεία, διαχείριση κλαδεμάτων και «πράσινων» απορριμμάτων.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ