ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αιγιαλείας και η Αντιδημαρχία Τουρισμού & Ποιότητας Ζωής απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες και τουριστικά γραφεία της Αιγιάλειας αλλά και γενικά όσους ασχολούνται με τον κλάδο του τουρισμού, σε ημερίδα με θέμα τον Τουρισμό, που θα διεξαχθεί στο «Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου»  στο Αίγιο (Μητροπόλεως και Παναγιωτοπούλου) την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ..

PrintEmail

Οι οργανώσεις μελών Αιγίου, Διακοπτού και Ανατολικής Αιγιάλειας του ΣΥΡΙΖΑ θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 1:00΄ το μεσημέρι, στην ταβέρνα ‘ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙ’, στο Δερβενάκι Μαμουσιάς, με φαγητό, ποτά και ζωντανή μουσική.

PrintEmail

Με ηθικό χρέος αλλά και με εθνική υπερηφάνεια για το σθένος, την αποφασιστικότητα και τον ηρωισμό των προγόνων μας που άναψαν την πρώτη «σπίθα» για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό, η επικεφαλής Βασιλική Ψυχράμη και τα μέλη της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της τοπικής εθνικής εορτής, για την «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας».

PrintEmail

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γ.Γ. του Πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδας κ.κ. Κωνσταντίνο Πλαπούτα και Αντώνη Πετμεζά, είχε την Κυριακή ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας στο Αίγιο.

PrintEmail

Αλλεπάλληλες επαφές είχε τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος με φορείς και οργανισμούς που μπορούν να στηρίξουν το έργο της δημοτικής αρχής στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, αμέσως μετά την ομόφωνη εκλογή του κ. Καλογερόπουλου ως προέδρου της επιτροπής ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

PrintEmail

Με αφορμή τον εορτασμό της 199ης επετείου της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, που για πρώτη φορά εορτάζεται ως επίσημη Εθνική εορτή και τοπική αργία στο γειτονικό Αίγιο, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

PrintEmail

Στην πίτα της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, στην Αθήνα, βρέθηκε ο αχαιός τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής και πρώην ΓΓ του υπ. Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης μαζί με τον βουλευτή Επικρατείας του  Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Καμίνη, στην εκδήλωση παρών ήταν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και όλοι μαζί βρέθηκαν να συζητούν (όπως φαίνεται και στην φωτό).

PrintEmail

Για την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης και βελτίωσης που εκτελούνται στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αιγίου ενημερώθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Περιφερειάρχη, Γιάννη Μάκκα, βρέθηκε στην δυτική είσοδο του Αιγίου και εν συνεχεία μετέβησαν στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην πόλη του Αιγίου, όπου επίσης εκτελούνται εργασίες στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας.

PrintEmail

Με ενδιαφέροντα θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Ανάμεσα στα 25 θέματα προς συζήτηση, περιλαμβάνεται η λήψη μέτρων λόγω αύξησης παραβατικότητας σε περιοχές του Δήμου Αιγιαλείας, ο χαρακτηρισμός της διαδημοτικής οδού Περιστέρας-Χιονοδρομικού ως επαρχιακής οδού και η μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου Διακοπτού.

PrintEmail

Πρόεδρος ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) αναλαμβάνει ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

PrintEmail

Με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλείας, υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου. 

PrintEmail


Παρούσα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αιγιαλείας, του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων», ήταν η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ».

PrintEmail

Τακτική Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου πραγματοποιείται τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ», επί των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Κανελλοπούλου.

PrintEmail

Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, του σημαντικότερου πολιτικού γεγονότος που πυροδότησε τις εξελίξεις για την έναρξη του επαναστατικού αγώνα κατά του Οθωμανικού Ζυγού του 1821, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος εξέδωσε το εξής μήνυμα για την τοπική ιστορική γιορτή εθνικής σημασίας, που καθιερώθηκε ως αργία για τον Δήμο Αιγιαλείας το 2017 με Προεδρικό Διάταγμα:

PrintEmail

Στη θέση του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης ΔΕΥΑ Ελλάδος, εξελέγη ομόφωνα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα.

PrintEmail

Συνάντηση με προέδρους της Δ.Ε. Αιγείρας είχε την Τετάρτη στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, με θέμα συζήτησης την άρδευση στις κοινότητες και την κοστολόγησή της.

PrintEmail

More Articles ...

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ