ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η κυβέρνηση έχει ήδη διαμορφώσει ένα ιδιαίτερα αυστηρό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας – το αυστηρότερο στην Ευρώπη – με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια ομπρέλα προστασίας μέχρι το τέλος του 2018, τονίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξή του.

PrintEmail

«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου συμπίπτει με μια παγκόσμια συγκυρία οικονομικής αστάθειας, η οποία θέτει σε κίνδυνο την ίδια την κοινωνική συνοχή και δημιουργεί αρνητικές συνθήκες για την ακώλυτη άσκηση των κάθε είδους Δικαιωμάτων του Ανθρώπου", δηλώνει ο δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (10 Δεκεμβρίου).

PrintEmail

Οι στρατηγικές Ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα, ήταν το θέμα ημερίδας που διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Ιατρικού Τουρισμού. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού χθες Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ήταν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ.

PrintEmail

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσέλευση στις κάλπες, τη δεύτερη μέρα των εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Οι έξι παρατάξεις και οι υποψήφιοί τους έχουν επιδοθεί σε έναν (ευτυχώς πολιτισμένο) αγώνα με στόχο καταρχάς την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των συνολικά 8.000 και πλέον εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους του νομού και βεβαίως καθένας προσπαθεί για την καλύτερη παρουσία του, τόσο ως παράταξη όσο και καθένας υποψήφιος ξεχωριστά.

PrintEmail

Μέσα στο 2018 αναμένεται η μεγάλη αναθεώρηση του ΕΣΠΑ 2014-2020. Το επιχειρησιακό πρόγραμμα ΥΜΕ-ΠΕΡΑΑ που περιέχει όλα τα μεγάλα έργα υποδομών και περιβάλλοντος αναμένεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Εκεί θα δούμε την είσοδο νέων έργων και την έξοδο άλλων.

PrintEmail

«Στόχος μας, δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγάλη Κεντροαριστερά, τον νέο Πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή του τόπου, και να εγγυηθούμε την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας», υπογράμμισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

PrintEmail

Με αφορμή την παγκόσμιο ημέρα κατά της διαφθοράς (9 Δεκεμβρίου), ο δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

PrintEmail

Την ανάγκη ενεργότερης συνεργασίας των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δήμων και των Περιφερειών, με στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης στο 5ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στην Αθήνα.

PrintEmail

Τη δυσαρέσκειά του για αντιπλημμυρικά έργα στα μεγάλα συγκοινωνιακά έργα της περιοχής που...χάθηκαν στη "μετάφραση" (βλέπε μελέτες που τροποποιήθηκαν ελέω οικονομικής κρίσης και άλλες...δικαιολογίες των κατασκευαστριών εταιρειών) αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη μείωση των διοδίων, όπως και τις τιμές των αγροτικών προϊόντων και κυρίως της μαύρης σταφίδας, εξέφρασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής σύσκεψης που συγκάλεσε ο ίδιος στο γραφείο του προσκαλώντας τον περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, τους βουλευτές του νομού και επαγγελματικούς-κοινωνικούς φορείς.

PrintEmail

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μίλησε στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και αναφέρθηκε στο ρόλο των Περιφερειών, στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το υπουργείο και στους μακροπρόθεσμους στόχους για τη μεταρρύθμιση της δημόσια διοίκησης.

PrintEmail

Με αφορμή την παγκόσμιο ημέρα κατά της διαφθοράς (9 Δεκεμβρίου), ο δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

PrintEmail

Για την κάλυψη των επενδυτικών δαπανών και δαπανών βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου των Περιφερειών, κατανέμεται στις Περιφέρειες της χώρας, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, το συνολικό ποσό ύψους 32.000.000 ευρώ.

PrintEmail

More Articles ...

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ