ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πρόσκαιρη επιδείνωση την Παρασκευή, λίγες συννεφιές το Σαββατοκύριακο σε Αίγιο και Καλάβρυτα

Με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες θα περάσουν την Παρασκευή οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας, ενώ το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, σύμφωνα με τις προβλέψεις του www.meteoclub.gr 

Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου και των Καλαβρύτων θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

 

ΑΙΓΙΟ

Παρασκευή 4-11-2016
Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, η οποία θα δίνει τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 5-11-2016
Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 6-11-2016
Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.
 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Παρασκευή 4-11-2016
Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, η οποία θα δίνει τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 5-11-2016
Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 6-11-2016
Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα