ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πάτρα: Mαζί με το μασάζ προσέφερε και ερωτικές υπηρεσίες

Συνελήφθη, χθες (01-11-2016) το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ιδιοκτήτης επιχείρησης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και στέρηση άδειας λειτουργίας.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και μια 37χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Λεττονίας, υπάλληλος της επιχείρησης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα πρόσωπα και στέρηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Ειδικότερα, σε αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη επιχείρησης, από τον οποίο ενημερώθηκε ότι δύναται έναντι χρηματικής αμοιβής, μια υπάλληλος του, να του ενεργήσει μασάζ και ακόλαστες πράξεις.

Στη συνέχεια αφού ο αστυνομικός – πελάτης συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη για την αμοιβή, έκλεισε ραντεβού και μετέβη στον χώρο παροχής υπηρεσιών μασάζ, όπου η 37χρονη υπάλληλος, επιχείρησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις πάνω του, ενώ ο ιδιοκτήτης έλαβε το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα για αυτές τις πράξεις.

Άμεσα συνελήφθη ο δράστης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν στην κατοχή του το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και το χρηματικό ποσό των (640) ευρώ, τα οποία και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα