ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στο αρχείο το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τον Εμπορικό Σύλλογο;

Στο αρχείο τέθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που πραγματοποίησαν έλεγχο στα οικονομικά και διαχειριστικά στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιαλείας και το οποίο πόρισμα είχε παραπεμφθεί από την πρώην διοίκηση της κας Μάρθας Σκούντζου στον αρμόδιο Εισαγγελέα για περαιτέρω έρευνα, με τη σύμφωνη γνώμη όλου του τότε Δ.Σ..

Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κατατέθηκε επίσης στο αρχείο μια ανώνυμη καταγγελία που είχε αποσταλεί επίσης στον Εισαγγελέα και αναφερόταν σε πιθανότητα διαχειριστικών 'ατασθαλιών' από τον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος κ. Βαγγέλη Ευαγγελίου, ο οποίος φαίνεται πως δικαιώνεται για μια υπόθεση που απασχόλησε αρκετά την κοινή γνώμη, υπήρξε αγαπημένο 'θέμα' σε μακροσκελή δημοσιεύματα αλλά και σχόλια στα social media και στην αγορά και βεβαίως αποτέλεσε σημείο αναφοράς (αλλά και έριδας) στα διοικητικά του συλλόγου και στις πρόσφατες έκτακτες εκλογές.

Προφανώς από την όλη διαδικασία δεν φαίνεται να προέκυψαν ποινικές ή αστικές ευθύνες για τις προηγούμενες διοικήσεις και γι'αυτό και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Από την πλευρά του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου δεν έχει υπάρξει ακόμα κανένα σχόλιο σχετικά με τις δύο υποθέσεις και την εξέλιξή τους.

Print