ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO" - Πώς θα λάβουν μέρος τοπικές επιχειρήσεις

Η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση ενημερώνει τα μέλη της πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» από 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων όλων των νομών της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) και τη στήριξη, του Enterprise Greece, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης. Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων και της Πελοποννησιακής διατροφής, του Πελοποννησιακού τουριστικού προϊόντος αλλά θα συμμετέχουν και όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Επίσης θα υπάρχουν σημαντικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της εν λόγω έκθεσης. Το Επιμελητήριο Αχαΐας προτίθεται να στηρίξει τα μέλη του, τα οποία θα συμμετάσχουν στην έκθεση και για το σκοπό αυτό, έχει ήδη κρατηθεί ένα μεγάλο περίπτερο, προκειμένου οι επιχειρήσεις της περιοχής να προβάλουν τα προϊόντα τους. Αρμόδια για την διοργάνωση από το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι η κα Νόρα Νικολοπούλου Προϊσταμένη Τμήματος Τεκμηρίωσης - Ενημέρωσης & Δημ. Σχέσεων, Επιμελητήριο Αχαΐας στο τηλ. 2610 277 779 (εσωτ.11) ή στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ