ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αποχώρησε ο Φοίβος Καρακίτσος, μέτοχος του Κρόνου, από την Μαρινόπουλος ΑΕ

Ο Φοίβος Καρακίτσος ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στις 14 Οκτωβρίου 2016.

Ο κ. Καρακίτσος, πρώην Διευθύνοντας Σύμβουλος και μέτοχος της πατρινής εταιρίας super market ΚΡΟΝΟΣ, συνεργάστηκε τον τελευταίο χρόνο με την εταιρία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο πολυεπίπεδο πλάνο διάσωσης της αλυσίδας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, έχοντας διατελέσει ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του δύσκολου αυτού εγχειρήματος, το οποίο στην ολοκλήρωσή του αποτυπώνει το μεγαλύτερο retailer της ελληνικής αγοράς, επιστρέφει από αυτή την εβδομάδα στις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες (ACHAIA A.E., ΕΔΙΑΠ Α.Ε., ΧΕΛΜΟΣ Α.Ε.).

Ο κ. Φοίβος Καρακίτσος σχολίασε σχετικά: «Η θητεία μου ως Εμπορικού Διευθυντή σε ένα τόσο μεγάλο group και μάλιστα σε αυτές τις μοναδικά δύσκολες καταστάσεις υπήρξε πρόκληση και τιμή. Αισθάνομαι περήφανος που στάθηκα μαχητής ανάμεσα σε ίσους και άξιους. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μαρινόπουλου για την εμπιστοσύνη και να ευχηθώ στην οικογένεια Σκλαβενίτη καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος πως το νέο σχήμα θα πετύχει τους στόχους του, θα ενισχύσει την Ελληνική οικονομία, την απασχόληση, τις τοπικές παραγωγές, τα ελληνικά προϊόντα. Το μέλλον τους ανήκει«.

πηγή: patranews.gr

PrintEmail

\

 

Saitis Home Έπιπλα