ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Καλός καιρός μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής σε Αίγιο και Καλάβρυτα, πτώση θερμοκρασίας από Δευτέρα

Με ηλιόλουστο καιρό και σχετική ζέστη θα περάσουμε αρχικά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται στην Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr. Όμως, από το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε αλλαγή-εξπρές με τοπικές βροχές, καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα.

Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου και των Καλαβρύτων προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

ΑΙΓΙΟ

Παρασκευή 14-10-2016
Ηλιόλουστος καιρός με διάσπαρτες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 15-10-2016
Ηλιόλουστος καιρός με διάσπαρτες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 16-10-2016
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί πάλι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη.
 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Παρασκευή 14-10-2016
Ηλιόλουστος καιρός με διάσπαρτες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 15-10-2016
Ηλιόλουστος καιρός με διάσπαρτες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 16-10-2016
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί πάλι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.

Print