ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Επείγον: Η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου από την Ακράτα που πάσχει από λευχαιμία κάνει νέα έκκληση για βοήθεια!

Συνεχίζει να συγκλονίζει το Πανελλήνιο η μεγάλη μάχη του μικρού Κωνσταντίνου Μαλλή με την λευχαιμία!

Σε επικοινωνία που είχε το Athensmagazine με το περιβάλλον του μικρού ήρωα, ενώ μας ενημέρωσε πως η πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου εξελίσσεται θετικά, η οικογένειά του έκανε νέα έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια αφού από τα συνεχόμενα έξοδα που χρειάζονται για τις θεραπείες. Δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή χρήματα τόσο για ορισμένα φάρμακα που χρειάζεται να προμηθευτεί σύντομα ο μικρός Κωνσταντίνος, όσο και για το ενοίκιο της οικογένειας, η οποία κινδυνεύει σε μια τόσο δύσκολη και βάναυση στιγμή για την ίδια να μείνει άστεγη και δίχως τα απαραίτητα!

Στο εξής οι πολίτες πού θέλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά έναν άνεργο πατέρα, μια μητέρα «εργαζόμενη» στην Ακράτα όπου έχει πάρει «άδεια» άνευ αποδοχών για 9 μήνες λόγω της υγείας του μικρού Κωνσταντίνου και είναι άγνωστο το εργασιακό της μέλλον και επιστροφή στην πρώην θέση της ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

Αρ.Λογαριασμού Οικονομικής Ενίσχυσης
Τράπεζα Πειραιώς GR3201725290005529065219912 (Γεώργιος Μαλλής)
Γεώργιος Μαλλής-επικοινωνία 6945871709

Ο πατέρας του είναι άνεργος και η οικογένειά του ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, αδυνατώντας να ανταποκριθεί οικονομικά στο (εξωνοσοκομειακό) κόστος διαχείρισης των αυξημένων αναγκών που απαιτεί η ξαφνική ανατροπή της υγείας του παιδιού τους!

Ο μικρούλης Κωνσταντίνος γεννήθηκε μαχητής και θα νικήσει, με τις ευχές και τη βοήθεια όλων μας.

πηγή: patranews.gr

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ