ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σε μια όμορφη γιορτή την Δευτέρα το πρωί 3 Οκτωβρίου 2016 και στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, με πρωταγωνιστές τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου  και του Σχολείου του Καλαμιά, αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους τον κ. Θανάση Ξυγκά, πρόεδρο του Α.Ο. Ακράτα, τον κ. Δημήτρη Λεπενιώτη προπονητή ποδοσφαίρου, τον κ. Αντρέα Λινάρδο πρόεδρο της ομάδας μπάσλετ, τον κ. Νίκο Ζίζηλα, προπονητή, τους αθλητές Αλέξανδρο Σαρίκο, Σάκη Βεστουκη, Δημήτρη Καταπόδη, και Ντίνο Ολύμπιο, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν σε αθλητικές δράσεις παίζοντας και διασκεδάζοντας - μεταφέροντας το μήνυμα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, της καλλιέργειας της ευεξίας και της ευγενούς άμιλλας.

Στο τέλος στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αργύρης Νικολόπουλος αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους, τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, για την όλη οργάνωση κ. Γωγώ, κ. Θανάση, κ. Σπυριδούλα, κ. Κέλλυ, κ. Φρόσω, κ. Χριστίνα, κ. Λένια, κ. Μάρθα, κ. Ελένη, τον κ. Νίκο από το Δ.Σ. Καλαμιά, ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου κ. Αντώνη Σταμούτσο για την παραχώρηση του χώρου και δήλωσε μεταξύ άλλων:

Το σύνθημα της μέρας είναι «Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ